Galéria

Less be a hollywoodi csillagok konyhájába

Forrás: John és Emily otthonában a konyhát, egy séf is megirigyelhetnél. A sztárpár tágas, rengeteg tárolóhellyel rendelkező bútort terveztetett magának, a hosszú konyhasziget pedig egy pultban végződik, ahol a közös főzések után a finomságokat is el lehet fogyasztani. A konyha szinte egybeolvad a természettel, hiszen a falnyi üvegajtóknak köszönhetően egész nap fényben úszik a helyiség, a kert pedig csupán karnyújtásnyira van.
Forrás: Catherine otthonának minden bizonnyal a konyha az egyik fénypontja. A sötét fából készült szekrények remek kontrasztot mutatnak a fehér csempével és a márvány munkalappal, a klasszikus fekete-fehér járólap pedig felteszi a pontot az í-re. A középre helyezett konyhasziget ideális reggeliző asztal, a két óriási tűzhely pedig feltételezi, hogy a sztárpár szeret hódolni a kulináris élvezeteknek. Egy szó, mint száz, ilyen környezetben élmény lehet összedobni a vasárnapi ebédet!
Forrás: Cindy és Rande egy több, mint 86 millió font értékű házat vásároltak Beverly Hillsben, ahol kétségkívül a konyha is lélegzetelállító. A fehér tárolók remekül harmonizálnak a fémes hatású berendezésekkel és kiegészítőkkel, elegáns, ugyanakkor letisztult összhatást kölcsönözve ezzel az enteriőrnek. A számos rejtett tárolóhely, az étkezőpultként is használható konyhasziget és a beépített borhűtő pedig mind a maximális helykihasználást és funkcionalitást szolgálják
Forrás: Ez a mesés konyha csupán az egyik szuper szeglete Kylie Beverly Hillsben bérelt otthonának. Megannyi tárolási lehetőség, széles felületek a főzéshez és egy márványborítású konyhasziget, öt székkel kiegészülve, hogy legyen kinek szórakoztatni a celeblányt, miközben a tűzhely mellett sertepertél. Sokan megfeledkeznek erről a szépséges konyháról, hiszen Kylie villájának fenomenális kertje van, melyben a szőlőtőkéktől, a minigolf pályáig minden megtalálható.
Forrás: Ez a végtelenül letisztult vonalvezetésű konyha Jennifer New Yorkban található luxuslakásának része. A fehér kabinetek szinte belesimulnak a fal síkjába, így minden szem a hatalmas borhűtőre és a konyhaszigetre szegeződhet. Jen konyhája egyértelműen a családi és baráti összejövetelekhez lett kitalálva.
Forrás: A fiatal színész-énekesnő otthonából sem hiányozhat a hatalmas konyha, amely hagyományos téglaburkolatokkal és top-spec készülékekkel egészül ki, beleértve egy dupla sütőt és az amerikai stílusú fagyasztót is. A konyha jól ötvözi a natúr és modern elemeket, a sárgaréz edények és a fonott kosarak pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy az összhatás távolról se legyen rideg.