Galéria

6 horrorsztori hotelek alkalmazottaitól

Forrás: Egy vendég érkezés előtt telefonált, és szólt, hogy szeretne egy bekeretezett képet a szobába Derek Zoolanderről.
Forrás: Két pasi három napon át a luxuslakosztályban bulizott, és a szobájuk számlájára írattak mindent. Olyan összegeket költöttek el, amilyet korábban még sosem láttunk, majd egyik este órákon át üvöltöttek a szobaszervizesekkel, hogy márpedig most azonnal szerezzenek nekik egy hófehér párducot.
Forrás: Egy baráti társaság egy hétig lakott a hotelben, ahol dolgoztam, és nem kértek egész héten takarítást. Mikor távoztak, egy kolléganőmmel együtt takarítottuk a szobájukat, mikor egyszer csak egy csapzott szőrű menyét kiugrott a fiókból, majd kifutott a szobából.
Forrás: Egyik nyári hétvégén tele volt a hotel, ahol dolgoztam egy rodeóra érkező vendégekkel. Mindenki elég sokat ivott, és hatalmas koszt csináltak mindenhol. Az egyik szoba mosdójában hatalmas  vérfoltokat találtam, a vérnyomok pedig a vécé mögé vezettek, ahol ott volt egy levágott ujj.Teljesen rosszul lettem.
Forrás: Éjszakai recepciósként dolgoztam, és sok furcsaságot láttam, de a kedvencem a meztelen fickó volt, aki alvajáróként lesétált a recepcióra, kért egy csomag sós mogyorót, majd visszament a szobájába.
Forrás: Már majdnem végeztem a hotelszoba takarítással, mikor kihúztam a függönyt, amire rá volt kötve egy használt óvszer. Igen, ez a kis meglepetés csomag egyenesen rám esett, pont, ahogy egy vígjátékban történne.