Galéria

A legnagyobb vezetők kedvenc reggeli italai

Forrás:

A Tesla társalapítója a világ egyik legbefolyásosabb embere. A hatalom azonban gyakran szegényes reggelit eredményez. Amikor nincs ideje enni, ő kávéval indítja a napját.

 


Forrás:

A Microsoft társalapítója, sokáig a világ leggazdagabb embere (már az Amazon CEO-ja, Jeff Bezos vette át a listán az első helyet) nem kávézik, hanem light kólával pörgeti fel magát reggelente. 'Amikor az irodába érek, felbontok egy light kólát. A nap folyamán kb. 3-4 dobozzal szoktam meginni.' - írta blogjában Gates.

 


Forrás:

Ő sem kávéhoz nyúl először, az USA előző elnöke inkább a vizet, zöld teát vagy narancslevet választja reggelire. Mondjuk azon sem lepődnénk meg, ha a tengerparton koktélozva nézné a napfelkeltét.

 


Forrás:

Ő biztos, hogy nem a Starbucksban áll sorba egy elviteles venti lattéért, hanem mandulatejes-banános turmixot iszik, amibe fehérje és avokádó is kerül - tökéletes napindító, ezt bátran ellesheted te is!

 


Forrás:

A Twitter társalapítója elég kemény reggeli rutint követ. Minden egyes nap 5-kor kel, 30 percet meditál, aztán edz és főz magának egy jó kávét.

 


Forrás:

“Minden reggel bialyt (mákos-hagymás, bagelhez hasonló péksütemény) eszem egy kis vajjal. Mivel nem szeretem a forró italokat, jeges teát szoktam hozzá inni.” - mondta.