Galéria

Sztárpárok, akik a kamerák előtt szeretett egymásba

Forrás: Futólag már ismerték egymást, mielőtt együtt játszottak volna a Túl a fenyvesen című 2012-es krimiben. [Itt nézhetitek meg, hogyan pattogtak köztük a szikrák.] A rendező később elmesélte a világnak, hogy maga Gosling ajánlotta Mendest a női főszerepre. „Találkoznod kéne Eva-vel, mert ő fantasztikus. Szerintem sokmindent nem láttak még belőle a nézők” – így lobbizott Ryan állítólag leendő felesége mellett. Azóta két lányuk született, és Ryan szenvedélyes szavakkal köszönte meg Eva-nek a Golden Globe-hoz vezető úton nyújtott támogatását.
Forrás: Az énekes videoklipje, a Stereo [nézd meg itt] forgatásán jöttek össze 2007-ben. „Nem fogok hazudni: összegabalyodtunk – ismerte be Chrissy később. – Amikor turnéra ment, egy időre békén hagytam. A legrosszabb, amit ilyenkor az ember tehet, hogy megpróbál rátapadni az illetőre, hogy aztán azt gondolja: annyi lehetőség van még. Ezért én sokáig távolságtartóan viselkedtem. Egyszer sem kérdeztem meg, hogy hol tart a kapcsolatunk. A házasság pedig sosem volt a céljaim közt, nem ragaszkodtam a hagyományokhoz. Csak örültem, hogy vele lehetek.” A pár 2013-ban házasodott össze és hosszú próbálkozás után 2016 áprilisában született meg a lányuk, Luna.

 


Forrás: A csodálatos Pókember castingján [itt nézheted meg a felvételt] figyeltek fel egymásra 2010-ben. „Amikor belépett, az olyan volt, mintha egy álomból ébredtem volna... Ő volt az utolsó színésznő, akivel próbafelvételt csináltunk és addigra már nagyon untam magam. Emma bejött, és az egész olyan érzés volt, mint fejest ugrani egy zubogó vízesésbe. Vad volt és izgalmas. Folyton csak mellette akartam lenni, lépést tartani vele, nem eltéveszteni szem elől.” A pár 2015-ben szakított.

 


Forrás: Az utolsó dal című romantikus film forgatásán találkoztak 2009-ben, és rögtön az első munkanapjukon csókjelenetük is volt. [Ezt itt nézhetitek meg.] A kapcsolatból eljegyzés lett, amit 2013-ban felbontottak, de 2016 márciusában újra összejöttek és megint el is jegyezték egymást.
Forrás: A The Voice forgós zsűriszékeiben ülve szerettek egymásba 2015 őszén. Méghozzá a nézők milliói szeme láttára: már hetek óta ment a találgatás a bulvársajtóban, amire végre vállalták a kapcsolatukat. Ami nem csoda: letagadhatatlan a kémia ebben a videóban például, amelyben Blake válogatott bókokkal halmozza el Gwent, az énekesnő pedig vihog, mint egy kamaszlány. A kapcsolatuk elmondásuk szerint azután fűződött szorosabbra, hogy mindketten nagyjából egy időben mentek keresztül fájdalmas váláson, így váratlanul ki-ki támaszra talált a másikban.
Forrás: Az énekes egyik videójának forgatásán találkoztak 2005-ben. Azóta összeházasodtak, három gyerekük van.
Forrás: Először 2008-ban találkoztak az X-Factor tehetségkutató tévéműsor válogatásán, ahol Cheryl zsűritagként már akkor is nagy szemeket meresztett a nála 10 évvel fiatalabb fiúra. Később Liam a One Direction tagjaként tett szert világhírnévre, az utóbbi években pedig más művészek, például Cheryl albumain is közreműködött zeneszerzőként és producerként. 2016 elején jöttek össze és most első gyermeküket várják. Liam még csak 23 éves.
Forrás: A Green Day videójában, a Wake Me Up When September Ends-ben játszottak szerelmespárt 2005-ben. Ezt követően egy évig tartó se-veled-se-nélküled kapcsolat következett, majd öt évvel később, 2011-ben felmelegítették a káposztát. 2013-ban fiuk született (Wood ekkor 26, Bell 27 éves volt), majd 2014-ben szakítottak. Jamie nemrég jelentette be eljegyzését Kate Mara színésznővel, akivel a Fantasztikus négyesben játszott együtt.
Forrás: 2002-ben találkoztak a Megasztár első évadának válogatásán. Azóta is együtt vannak, 2013-ban házasodtak össze. A kapcsolatuk rögtön azután került a nyilvánosság elé, hogy Dorina kiesett a tehetségkutató műsorból. Az azóta eltelt tizenvalahány évben mindketten nagyon sikeres zenészkarriert futottak be.