Galéria

Milyen állatot vettél észre először - ELEMZÉS

Forrás: Te egy igazán ambiciózus karakter vagy, akit nagyon nehéz eltántorítani attól, amit a fejébe vett. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy csakis a karriered érdekelne! Valójában egy igazán kedves és segítőkész ember vagy, aki mindig kiáll azok mellett, akiknek erre szükségük lenne. Nem véletlenül keresnek meg olyan sokan tanácsért, mert mindig tisztán látod a helyzeteket. Magabiztos vagy, de nem viszed ezt túlzásba: pont sikerül mindig megtalálod az egyensúlyt. Nyíltan kimondod a véleményedet, és ki nem állhatod, ha valaki a hátad mögött beszél rólad. Számodra az őszinteség nagyon fontos!
Forrás: Ez az állat az energia és az erő jelképe. Valószínűleg te egy elég forró fejű, kissé lobbanékony személyiség vagy, aki nem fél kiállni és lázadozni az ellen, amivel elégedetlen. Talán ez az oka annak, hogy mindig is nagy céljaid és még nagyobb ambícióid voltak, a jó hír pedig az, hogy nagy eséllyel ezeket valóra is fogod váltani. Azonban arra figyelned kell, hogy ne ugorj mindig fejest az új kihívásokba, hanem előtte hallgasd meg a szeretteid tanácsait, és időnként fogadd is meg őket. Alfa személyiséged miatt ugyanis hajlamos vagy kockáztatni, és ez nem mindig sül el jól. Próbálj meg tízig elszámolni, mielőtt hirtelen felindulásból cselekednél!
Forrás: Ez az állat az intelligencia és a hűség jelképe, így szinte biztos, hogy te is ilyen ember vagy. Az érzéseidet tényleg megéled, és sosem jutna eszedbe megjátszani magad, vagy rejtegetni őket. Szerinted az élet attól szép, hogy mindenki őszinte, és ha valakit szeretsz, azért a végletekig képes vagy harcolni. Szuper beszélgetőtárs vagy, és nagyon könnyen megtalálod másokkal a közös hullámhosszt; erről magas intelligenciád is tehet, hiszen minden témában otthon vagy. De közben mégsem könnyű téged átejteni, és pont emiatt képes vagy visszavágni azoknak, akik rosszat akarnak neked. Számodra az árulás, a hűtlenség megbocsáthatatlan bűn, és ehhez a véleményedhez ragaszkodsz is.
Forrás: Te aztán nem sokszor ülsz otthon a négy fal között: szinte mindig úton vagy valamerre, találkozol egy baráttal, vagy szimplán csak elmész sétálni. Rendkívül energikus és vidám személyiséged van, amihez kimondottan nagy erő is társul. Emiatt vagy olyan népszerű az emberek körében, és ez tehet arról is, hogy szuper kommunikációs készségeid vannak. Mindenki imád veled társalogni, mert ez a pozitív energia rájuk is hamar átragad. Mindeközben viszont ügyes megfigyelő vagy, aki képes jól kianalizálni egy-egy helyzetet, és ez visz téged előre. Az életedben nagy sikerek várnak még rád, csak azt ne felejtsd el, honnan jöttél!
Forrás: Te aztán nem vagy az a nyugtalan típus, annyi biztos. Fontos számodra a harmónia és a lelki béke, ezért sosem sietsz sehova, és a döntésekben sem kapkodsz. Inkább mindent alaposan végiggondolsz, hogy a lehető legjobban jöjj ki a helyzetekből. Szuper barát vagy, és még jobb hallgatóság, ezért az ismerőseid mindig szívesen öntik ki neked a lelküket, hiszen tudják, hogy tanácsot is kaphatnak tőled. Ez a klassz tulajdonságod a munkahelyedben is megtérül számodra, azonban megesik, hogy addig húzod-halasztod a döntést, míg lemaradsz egy jó lehetőségről.
Forrás: Kevés ember rendelkezik olyan különleges intuíciókkal, mint te! Mindig nagyon jó megérzéseid vannak, és emiatt képes vagy elkerülni a legnagyobb akadályokat is. Benned tényleg meg lehet bízni, hiszen ha valaki elárul neked egy titkot, te biztosan meg is tartod azt magadnak. Ugyanakkor tisztában vagy azzal, hogy hajlamos vagy a hangulatingadozásokra is, még ha ezt nem is mondod el hangosan. Ezért érezhetik azt mások, hogy nagyon privát személy vagy, és kissé titokzatos is.
Forrás: Te egyáltalán nem vagy az a személy, aki meggondolatlanul cselekedne: mindig mindent végiggondolsz alaposan, és csak utána hozol döntést. Ezért aztán minden jól sül el az életedben! Kiemelkedő intelligenciával és bölcsességgel vagy megáldva, és van benned valami különleges, ami mágnesként vonzza hozzád az embereket. A karriered nagyon is fontos szerepet tölt be az életedben, de közben mégsem veszel el teljesen a munka világában. A családod még így is elsőbbséget élvez számodra, és nagyon fontosnak tartod, hogy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élj. Ennél kevesebbel nem éred be!