Galéria

8 igaz történet, amikor a lánykérés a legrosszabbul sült el

Forrás:

A szüleim épp a zöldségesnél voltak, amikor apukám ezt mondta: „Minden barátunk megházasodik, nekünk is meg kéne...” Anyukám erre csak nevetve annyit válaszolt, hogy: „Hát igen...” Pár nappal később anyukám újra átgondolta a dolgot, és megkérdezte apukámat, hogy a lánykérést komolyan gondolta-e? Apukám erre ezt válaszolta: „Hát persze, azt hittem, már jegyesek vagyunk!” A szüleim 34 évvel később még mindig házasok!


Forrás:

Az én lánykérésem kellemetlenebb volt bárminél. Egy étteremben voltam a szerelmemmel, és amikor visszajöttem a mosdóból, a mellettünk lévő férfi elmondta nekem, hogy a barátom felírta azt asztalterítő aljára, hogy hozzá megyek-e feleségül. A párom ezt meglepetésnek szánta, és később megkért volna, hogy emeljem fel a terítőt...


Forrás:

Egyik nap ültünk a lakásban, és egyszer csak a barátom azt kérte, hogy hozzam be a telefonját a konyhából. Pár perccel később azt kérte, hogy hozzak neki egy pohár vizet, majd néhány perc eltelte után azt kérte, hogy hozzam be a zokniját, amit a fürdőben hagyott a ruháira téve. Ezt már nagyon idegesen és duzzogva adtam oda neki, majd közölte velem, hogy nézzem meg, mi van a zokniban. Az eljegyzési gyűrű volt benne... Ő ezt hihetetlenül romantikusnak találta, én borzasztóan kínosnak. Persze ennek ellenére igent mondtam, mert szeretem.


Forrás:

Én és a szerelmem egy egyetemre jártunk, és tudni kell rólunk, hogy a barátnőm mindig azt mondogatta, hogy őt soha nem fogom tudni semmivel meglepni. Férfi létemre nagyon szeretem a kihívásokat, ezért eldöntöttem, hogy ez meg fog változni. A diplomaosztó előtt néhány hónappal azt mondtam neki, hogy nem vagyok benne biztos, hogy össze kéne költöznünk, meg úgy egyáltalán a kapcsolatunkban sem. Erre ő sírva fakadt és ott akart hagyni a parkban, mire én a nevén szólítottam, hogy visszanézzen, amire én már térdelve voltam előtte egy gyűrűvel a kezemben. Máig nem tudom, hogy komolyan gondoltam-e a lánykérést, vagy csak be akartam bizonyítani, hogy meg tudom lepni... Mindenesetre meglepődött, az egyszer biztos!


Forrás:

Az egyik legjobb barátnőmmel olyan történt, ami egyáltalán nem mindennapi... A pasija ugyanis egy Burger Kingben kérte meg a kezét, méghozzá egy hagymakarikával!!! És a legjobb, hogy a barátnőm igent mondott neki!


Forrás:

A barátom és én úgy döntöttünk, hogy a hétvégére ellátogatunk a tóhoz, ahol az első randink is volt, és eltöltünk ott egy romantikus hétvégét. Amikor odamentünk a tóhoz, gyönyörű idő volt, a barátom viszont hihetetlenül feszült lett, majd olyat mondott, amit nem tudtam hova tenni: „Szerinted megdobjam faággal azt a kacsapárt a tóban?” Azt gondoltam, hogy viccel, de idegesen tényleg elijesztette a kacsákat, majd így szólt: „Ő... Most akkor... Hozzám jössz, vagy mi lesz?” Bár igent mondtam, azért utána leszúrtam, amiért ennyire ideges volt. Főleg, hogy akkor már 6 (!!!) éve voltunk együtt...


Forrás:

Bevallom, nem vagyok a legbüszkébb arra, ahogy megkértem a barátnőm kezét. Szex után egyszerűen csak arrébb gurultam, és azt mondtam neki, hogy házasodjunk össze. Mentségemre szóljon, hogy így is igent mondott, szóval ő se teljesen százas!


Forrás:

Minden családi eseményen elhangzik a kedvenc történetem, miszerint nagypapám úgy kérte meg a nagymamám kezét, hogy átsétált a nappalin és közben konkrétan hozzávágta a gyűrűt. Már sok-sok éve házasok, számomra pedig nincs romantikusabb sztori ennél!