Galéria

Katalin hercegné 5+1 legfontosabb szépségszabálya, amit sosem szeg meg

Forrás:

Jó, Katalin amúgy sem az a vadóc típus, de inkább a királyi protokoll tartja vissza attól, hogy tűzpiros vagy éppen mélylila ajkakkal lássuk egy-egy hivatalos megjelenésen. Bár Erzsébet királynőnek nagy kedvencei a rózsaszín rúzsok, a királyi család többi tagjának csak a nude és a púderes árnyalatok megengedettek.


Forrás:

Erzsébet királynő híresen nagy utálója a hosszú műkörmöknek, így Katalin az évek során teljesen átszokott a rövid fazonra, amihez rendszerint nude manikűrt kér. És hogy mi a jó ebben? Egyszerű, letisztult és minden szetthez tökéletesen illik.


Forrás:

Bár egy-egy esti rendezvényen elcsíphettük már extrább sminkkel, azért elmondható, hogy Katalin sminkrutinját nem nehéz utánozni. A füstös szemsminkek helyett ő inkább egy kis halvány szemhéjpúdert választ, szempillaspirál, pirosító, a már imént említett nude rúzs, és kész is.


Forrás:

Amikor a hercegné megjelenik valahol, sokszor hosszú órákig ott kell állnia a fotósok kereszttüzében. Pont ezért fontos, hogy a sminkje jól bírja az egész napos hajtást, no meg az időjárási körülményeket, hiszen nem szaladhat ki 5 percenként egy make-up check-re, ezért Katalin szerint a legfontosabb egy női táskában a tartós púder.


Forrás:

Tény, hogy Katalin frizurája mindig kifogástalan. Lágyan leomló fürtjein kívül pedig pont a tökéletes kontyát irigyeljük, amit se szél, se eső nem zilál szét, ezt pedig nem egy erős lakknak, hanem egy szinte láthatatlan hajhálónak köszönheti.


Forrás:

Neked is már biztosan feltűnt, hogy Katalin sosem viseli túl sokáig ugyanazt a frizurát. Hol kicsit egyenesebb, hullámosabb, pár centit hosszabb, majd rövidebb, ez az állandó változatosság a kulcsa annak, hogy mindig friss a megjelenése.