Galéria

Szingli vagy? Ezt kéne csinálnod Valentin-napon a csillagjegyed szerint

Forrás: Mostanában neked is feltűnt, milyen klassz lett a kommunikációs készséged, igaz? Rég nem tudtad már ilyen jól megállni a helyed a szociális szituációkban, ezt pedig érdemes kihasználni. Valentin-napon próbálj meg minél több tennivalót, ügyintézést lehúzni a listádról, és elintézni azokat a dolgokat, amiket már egy ideje halasztgatsz. Meglátod, most mindent sokkal jobban meg tudsz majd csinálni, mint bármikor máskor!
Forrás: Szingliként a Valentin-napod szóljon arról, hogy elkényezteted magad! Megérdemled, hogy végre csakis saját magaddal foglalkozz, úgyhogy a szerelmesek ünnepén menj el egy kicsit vásárolni, vegyél magadnak vacsora után desszertet, és a nap végén feküdj be egy kád forró vízbe. Ez lesz ám a tökéletes ünneplés!
Forrás: Feltűnt, hogy mostanában igazán érzelmes vagy, ugye? Erről a bolygók állása tehet, és nem kizárt, hogy Valentin-napon még szélsőségesebbek lesznek az érzéseid, mint máskor. Fordíts egy kis időt arra, hogy átgondolod, mi jár mostanában az eszedben, és mi nyomaszt téged. Ne félj kimondani ezt mások előtt, hiszen csak így zárhatod le a belső problémákat!
Forrás: Már kezd eleged lenni a hétköznapi rohanásból, hiszen karácsony óta semmit sem pihentél (és még akkor se eleget). Ezek után nem is kérdés, hogy számodra a Valentin-napnak a pihenésről, mentális felfrissülésről kéne szólnia. Próbáld ki magad a jógázásban, meditálásban, és meglátod, rögtön jobban fogod érezni magad.
Forrás: Idén épp nem vagy kapcsolatban Valentin-napon, de akkor sem szabad elkeseredned! Inkább hívd össze a legjobb barátnődet, és töltsétek együtt a szerelmesek ünnepét. Mozduljatok ki valamerre, szervezzetek egy közös programot, és szimplán csak érezzétek jól magatokat. Így biztosan felejthetetlen lesz február 14, még akkor is, ha nincs pasid.
Forrás: Mindenki tudja, hogy te egy igazi perfekcionista vagy. Elég sok munka zuhant a válladra, de te igazából ezt nem is nagyon bánod. Olyannyira felemészt a rengeteg tennivaló, hogy csak most tudatosul benned, hogy mindjárt itt a Valentin-nap. A legjobb, ha azt csinálod ezen a napon, amit akarsz, és nem baj, ha ez a munkád elvégzésében merül ki.
Forrás: Akkor érzed igazán jól magad, ha a friss levegőn lehetsz, és kirándulhatsz. Ezért nem ártana, ha Valentin-napra egy kisebb kiruccanást szerveznél akár egyedül, akár a barátaiddal. Az sem baj, ha ez belecsúszik a hétvégébe: a lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, és semmiképp se a négy fal között ülj!
Forrás: Szenvedélyes típus vagy, aki Valentin-nap idején kissé nehezen viseli el, hogy épp egyedül van. Épp ezért érdemes lenne akár elmenned a barátnőiddel bulizni egyet, és áttáncolni az éjszakát! Ez igazán fel fogja dobni a hangulatodat.
Forrás: Kalandos lélek vagy, ezért megfordult a fejedben, hogy Valentin-napra randit szervezz magadnak. Ez pedig egyáltalán nem rossz ötlet, úgyhogy nyugodtan találkozz egy szimpatikus sráccal! De ha épp nincs senki, aki felkeltené az érdeklődésed, akár az is szuper ötlet lenne, ha átmennél egy barátnődhöz, és megnéznétek egy jó filmet.
Forrás: Mostanában sokszor érezted magad szétszórtnak, és már egy ideje tervezed, hogy rendet rakj a lakásban is, igaz? Akkor ez a nap tökéletes választás lesz hozzá! Dobáld ki azokat a holmikat, amikre semmi szükséged, és rendszerezz egy kicsit, hogy összeszedettebbnek érezd magad.
Forrás: Igazán vidám, játékos hangulatodban vagy, és Valentin-napon semmi kedved nem lesz otthon üldögélni. Szóval ideje összehívni a csajokat! Mozduljatok ki valamerre, akár egy buliba, és érezzétek jól magatokat. Már egy ideje amúgy is rád fér a kikapcsolódás, így pedig biztosan felejthetetlen lesz az este.
Forrás: Mindig is romantikus lélek voltál, és egy valódi művész veszett el benned. A kreativitásodat pedig most nagyon szeretnéd kiélni! Maradj otthon Valentin-napon, és töltsd az idődet alkotással. Mindegy, hogy festésről, rajzolásról, akár versírásról van szó, bármi jöhet, amiben kedvedet tudod lelni.