Galéria

6 nem kifejezetten romantikus Valentin-napi program

Forrás:

A falmászás tökéletes arra, hogy miközben jól szórakoztok, közben közelebb is kerüljetek egymáshoz. Egy új sport elsajátítása, a közös edzés, a kölcsönös odafigyelés, az akadályok leküzdése mind-mind közelebb hozhat titeket egymáshoz – még, ha nem is ez lenne az elsődleges célotok. Ha szívesen kipróbálnátok, nézzetek el a nemrégiben nyitott Gravity Boulder Bar-ba. 


Forrás:

A kijutós játék lényegében csapatsport, és mivel ti magatok is egy csapatot alkottok, így miért is ne küzdhetnétek le kettesben az akadályokat. Igaz, biztosan fel kell majd kötnötök a nadrágotokat, hogy időben kijussatok a helyiségből, de közben egy teljesen új oldaláról ismerhetitek meg a másikat. Az exit the room például akciókkal vár titeket Valentin-napon.


Forrás:

Szoktatok együtt főzni? Ha a válasz igen, akkor emeljétek új szintre a közös főzést és csináljátok házon kívül! A Budapest Makery tökéletes hely erre. Ez egy olyan DIY étterem, ahol az étlapról kiválasztott ételeket, ti magatok készíthetitek el, amihez természetesen alapanyagokat és útmutatót is kaptok, ráadásul még csak mosogatnotok sem kell.

 


Forrás:

A barátaitok szinte soha nem tudnak kettesben lenni a gyerek miatt? Vállaljátok be őt egy estére. Amíg ők végre randizhatnak egy jót, ti kipróbálhatjátok milyen is az élet egy csemetével. Ezzel a programmal mindenki nyer valamit.


Forrás:

Oké, ez valójában nem egy program, de ezáltal lehet egy rakás szuper programotok! Kapcsoljátok ki az összes kütyüt és helyettük figyeljetek inkább egymásra.


Forrás:

Tegyetek valami jót másokkal! Az alábbi linken információt kaphattok arról, mikor, hol és hogyan tudtok önkénteskedni, illetve jótékonykodni.