Galéria

A Vénusz minden csillagjegyre hatással lesz Valentin-napon

Forrás:

A munkád miatt stresszelsz majd ezen a napon és nehezedre esik ellazulni. Ne figyelj már este a munkahelyi emailekre, próbálj ellazulni inkább.


Forrás:

Számodra a mély beszélgetéseké lesz a főszerep Valentin-napon, ami segíthet eldönteni a kapcsolatod jövőjét.


Forrás:

Ideje lelkesen belevetned magadat abba, hogy elérd az álmaidat! Ne habozz, hanem lépj, légy bátor és közelebb kerülhetsz a kitűzött céljaidhoz.


Forrás:

Problémás időszak áll mögötted, ezért Valentin-napon arra koncentrálj, hogy megfeledkezz a problémáidról és levezesd a felgyülemlett feszkót.


Forrás:

Élvezd ki ezt a napot, csak olyan dolgokat csinálj, amikben örömödet leled! Nyugodtan edd meg az egész doboz bonbont.


Forrás:

Az utóbbi időben felelősségteljes feladatokat kaptál, ezért érdemes odafigyelned arra, hogy ezt a napot a szeretteid mellett töltsd és kicsit kiszakadj a pörgésből.


Forrás:

Inkább ahhoz lesz kedved, hogy otthon filmezz, de ezzel nincs is semmi baj. Így is lehet ünnepelni.


Forrás:

Érzelmesebb lehetsz a megszokottnál, igyekszel majd mindenkinek kimutatni, hogy mennyire szereted.


Forrás:

Kicsit sokat költekeztél az elmúlt időszakban, de örömmel hagyatkozol a kreativitásodra, hogy meglepd a szerelmedet - még ha össze is kell húznod a nadrágszíjat, akkor is szuper programokban lesz részetek.


Forrás:

Sokan fognak bókolni neked ezen a napon, egyszerűen dögösnek, sugárzóan szépnek nézel majd ki Valentin-napon. Minden, amihez csak hozzányúlsz, arannyá változik.


Forrás:

Hagyd, hogy a luxus vezessen - egy forró habfürdő, egy arcpakolás és egy kicsivel több énidő okozza majd a legnagyobb örömöt.


Forrás:

Nem kettesben szeretnél ünnepelni a pároddal, hanem nagy társaságra vágysz - szervezz egy bulis estét a szerelmesek napjára!