Galéria

Ők lesznek a Trónok harca spin-offjának főszereplői

Forrás: A brit színész neked is ismerős lehet, hiszen már láthattad néhány híresebb filmben. Az Alkonyatban, a Csontvárosban, a Harry Potter egyik részében, valamint a Legendás állatok - Grindelwald bűntetteiben is feltűnt. Külsejét tekintve simán el tudjuk képzelni, hogy egy Lannistert alakítson!
Forrás: A srác az utóbbi időben kezdett nevet szerezni magának a szakmában: ő játszotta a fiatal Dumbledore-t a Legendás állatok - Grindelwald bűntetteiben, valamint a The Last Kingdom sorozatban is láthattad.
Forrás: A brit színésznő kisebb szerepeket kapott eddig például a Kurtizánok korában című sorozatban, hamarosan pedig három filmje is megjelenik.
Forrás: A brit színésznőt a Lady Macbeth című filmben láthattad 2017-ben, hamarosan pedig az új Star Warsban is feltűnik. Ezen kívül nem igazán voltak nagyobb szerepei, így könnyen lehet, hogy a Trónok harca hozza meg az áttörést.
Forrás: A színésznő legismertebb szerepe a Narnia krónikáiban volt, ahol a kis Lucyt alakította.
Forrás: A színész egyelőre csak kisebb mellékszerepekben tűnt fel például a Black Mirrorban, pár éve pedig a Humans sorozatban játszik.
Forrás: A színész neked is ismerős lehet a Netflix To the Bones című filmjéből, de ezen kívül az Így csajozz egy földönkívülivel filmben tűnt fel.
Forrás: Denise egy ír származású színésznő, aki az Angyalok Amerikában című sorozatban játszott, e mellett pedig kevésbé híres filmekben tűnt fel.