Galéria

Január kedvenc szépségtrendjeit neked is ki kell próbálnod

Forrás: Nagy kedvenc idén az ezüst a sminkelésben. A trendi és látványos szemsminkhez semmi más nem kell, csak egy ezüst szemceruza, amellyel alul és felül is keretezed a szemedet.
Forrás: Nem csak szemceruzaként, de metálos szemhéjkrém formában is használhatod az ezüstöt. Mellé tegyél fel egy kis highlightert, az ajkaid pedig legyenek natúrak, szintén highlighterrel keretezve.
Forrás: Ha már az időjárás nem a legmelegebb ebben a hónapban, a megjelenésed simán lehet az. Érd el ezt a napsütéses hatást narancssárga, szépen elsatírozott szemhéjfestékkel és egy hozzá illő narancsos árnyalatú rúzzsal.
Forrás: Nyugodtan ess túlzásba pirosító terén, mellé pedig készíts ombre ajkakat bordóval. Legyen a kerete és a szélei sötét, az ajak közepe pedig egy-két árnyalattal világosabb piros.
Forrás: Semmi más nem kell a szemedre januárban, ha feltűnő és trendi akarsz lenni, mint egy piros vagy élénk pink tusvonal. Húzd vele cicásra a szemed, tegyél fel egy kis pirosítót, és már kész is vagy.
Forrás: Ha esti bulikra, rendezvényekre készülsz, sajátítsd el ezt a technikát. Húzz tusvonalat egészen vastagon, a mozgó szemhéj részt pedig árnyald metálos, csillámos púderekkel vagy krémekkel. Kékben és lilában a legelegánsabb. A széleket szürke vagy fekete porral füstösítsd el.