Galéria

11 fura dolog a 2000-es évek videoklipjeiből, amiket máig nem tudunk feldolgozni

Forrás: 1. Mikor a Blink-182 énekese egy távcsővel csókolózik az All The Small Things klipjében...nem oké!
Forrás: 2. Mikor Paris Hilton egy általános iskolás kisfiút próbál elcsábítani a Nothing In This World klipjében...ööö, senkinek nem jutott eszébe egy p betűs szó?
Forrás: 3. Mikor Kelly Rowland egy EXCELBEN ír meg egy SMS-t Nelly-nek a Dilemma klipjében...ez csodálatos, pacsi annak, aki bedobta ezt az ötletet a forgatáson, és ezzel megspórolta egy igazi sms árát
Forrás: 4. Mikor Christina Aguilera egy túlfűtött orgiát csinált egy boxringben a Dirrty-ben
Forrás: 5. Mikor a t.A.T.u énekesnői leginkább attól lettek híresek, hogy leszbikus csókot váltottak at All The Things She Said klipjében
Forrás: 6. Mikor a Stacy's Mom című szám klipjében tök oké volt, hogy a főszerepben egy kissrác épp önkielégít
Forrás: 7. Mikor a Call On Me klipje csak arról szólt, hogy nők tangás dresszben edzenek (a pasik mondjuk biztos imádták...)
Forrás: 8. Mikor Rihanna egy próbababával kis kifli-nagy kiflizik a Disturbia klipjében
Forrás: 9. Mikor az asztronauta a Titanicban a tenger mélyére merült nyakéket ajándékozza Britney-nek az Oops I Did It Again-ben...de hát a klip az űrben játszódik, milyen szinten logikus az, hogy a tenger mélyéről hoz ajándékot?!

Forrás: 10. Mikor Lady Gaga égő cigikkel díszített napszemüveget visel a Telephone klipjében...szegény művésznő, hú de irritálhatta a szemét a füst!
Forrás: 11. Mikor az MGMT Kids klip készítése közben valaki tök okénak gondolta, hogy szegény gyerek végigsírja az egész forgatást...csak remélni merjük, hogy közben nem tört össze teljesen a lelke.
Forrás: +1: Mikor az egyik Backstreet Boys tag kérdésére, miszerint "Am I sexual?"="Szexi vagyok?" férfitársainak egyöntetű válasza az, hogy YEAH!
(Bocsi, de ezt nem tudtuk kihagyni, igaz ez még '97-es, de a keresgélés közben eszembe jutott, és még mindig imádom...)