Galéria

7 sminkcucc, ami tökéletes azoknak, akik szeretnek sminkelni, csak nem olyan ügyesek

Forrás:

Ilyen például a NYX Bright idea stick-je is, ami több színben is kapható a NYX és a Douglas üzleteiben. Az ára 2300 Ft körül mozog.


Forrás:

A L’Oréal Flash Cateye tussal lehetetlen elrontani a cicás vonalat, hiszen egy sablon is tartozik hozzá, amit elég csak kitöltened a tussal. A termék márciustól lesz elérhető az üzletekben.

 


Forrás: Egy másik jó megoldás az egyenetlen tusvonalak ellen ez a nyomda. Innen tudod megrendelni kb. 700 Ft-ért.
Forrás:

Így nem kell szoliba menned, ráadásul attól sem kell tartanod, hogy látványosan foltosra barnulnál.


Forrás:

Fontos, hogy jól lásd, amit csinálsz, ehhez pedig tökéletes társ lehet egy nagyítós tükör, ami körben még világít is - így egyből látod, hogy hova kell még egy kis púder.


Forrás: A L'Oréal Color Riche szájceruza tökéletes választás lehet, hiszen az árnyalatai közül kiválaszthatod, ami az ajkaidhoz a legjobban illik. 2799 Ft-ért tudod beszerezni innen.
Forrás:

Bizony, már ilyen is létezik. Az elf sminkeltávolító tollával egy szempillantásra megigazíthatod a sminkedet, és nem kell a fél arcodról leszedni az egészet. Innen tudod beszerezni, 2150 Ft-ért.


Forrás:

Ha a két szemöldököd sem lesz ugyanolyan, sőt, egyáltalán nem is hasonlít egymásra a két oldal, akkor jól jön ez a nyomda, amivel tökéletes lehet a végeredmény. Az Eyebrow powder sealt innen tudod megrendelni, szállítással együtt kb. 6000 Ft-ért.