Galéria

Ezek az animációs filmek érkeznek 2019-ben

Forrás:

2014-ben készült el az első Lego-kaland, és kétség kívül az adott év egyik legnagyobb meglepetése volt a mese. A folytatás borítékolható volt, és bár öt évet kellett várnunk rá, hamarosan végre láthatjuk a második részt! Ebben a filmben Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel találja szembe magát: a Duplo bolygójáról érkező idegenek mindent lerombolnak, és túl kevés az idő ahhoz, hogy újjá építsek azokat. Kénytelenek szembenézni velük, de nem lesz egyszerű a feladat.

Bemutató dátuma: február 7.


Forrás:

Az első két rész sikere után még egy sárkányos rajzfilmet láthatunk, mielőtt a harmadik résszel lezárják Fogatlan és Hablaty történetét. A meséről annyit tudunk, hogy főszereplőink a titkos világba kalandoznak át, ami egy rejtett hely a világ peremén. Ez minden sárkány otthona, és abban bízva jönnek el ide, hogy sárkányaikkal együtt biztonságba vonuljanak; mivel Hablaty lakóhelyét porig égetik. A korábbi filmekből kiindulva most is egy szívhez szóló történetet fogunk látni!

Bemutató: február 21.


Forrás:

Nem csak folytatások érkeznek idén! Undifalván rengeteg kis lény él, akik arról híresek, hogy nem szépek. De ez senkit sem zavar ott, sokkal inkább épp az a különlegességük a karaktereknek, hogy cseppet sem átlagosak. Az ő történetükbe kukkanthatunk be, miután életükben először találkoznak a "tökéletes" kifejezéssel a Tökéletesség Intézményében. Itt gyönyörű emberek élnek, akik sosem találkoztak a csúf kis lényekkel, de a sztori bebizonyítja, hogy valójában a belső szépség sokkal fontosabb.

Bemutató: május 16.


Forrás:

A Toy Story rajzfilmek legutolsó részéhez érkeztünk el. Az első film még a 90-es évek közepén jelent meg, így rengetegen mondhatják el magukról, hogy gyerekként látták először a mesét, és felnőttként fejezik be a negyedik epizóddal. Az egyik szinkronhang nemrég azt nyilatkozta, hogy nehéz könnyek nélkül kibírni a film végét, így már most elkezdhetnek felkészülni az érzékeny lelkűek a sztorira. A csapathoz egy új tag csatlakozik, és a már ismert karakterek régi és új barátok oldalán tapasztalják meg, milyen nagy a világ egy kis játéknak.

Bemutató: június 20.


Forrás:

A 2016-os első részben már bepillanthattunk abba, mit csinálnak házi kedvenceink, miután elmegyünk dolgozni vagy iskolába. A film hatalmas siker volt, sőt, a vígjátékok közül ez hozta a legjobb nyitó bevételt. A második részben ugyancsak azt látjuk majd, mi történik a gazdik háta mögött, a jó poénok és vicces szituk pedig garantáltak.

Bemutató: július 4.


Forrás:

A 2016-os első részt követően jön a második, ami a már jól ismert számítógépes játékot mutatja meg egy kerek történetben. A rajzfilm főszereplői, a dühös madarak új kalandba keverednek, miután a már jól ismert zöld malacok, valamint vezetőjük Leonárd lázadást szítanak, és ismét felveszik a harcot egymással.

Bemutató: szeptember 19.


Forrás:

Lance Sterling a világ legjobb titkos ügynöke. Egy csapásra képes megoldani a legnagyobb rejtélyeket, ám mégis olyan helyzetbe kerül, amire legvadabb álmaiban sem gondolt volna. A férfit ugyanis egyik ügye során átváltoztatják egy kék galambbá, és senki sem tudja, hogy ő lakozik a madár elméjében. Ezért kénytelen a legmenőbb tech kütyükre támaszkodni, hogy megmentse a világot.

Bemutató: augusztus 22.


Forrás:

A kislányok kedvenc meséje visszatér, főszerepben összes jól ismert karakterükkel. Elsa, Anna, Kristoff és Olaf a második részben útnak indulnak az erdő távoli pontjára, hogy megtudják, milyen misztikus titkot rejt királyságuk. Vajon sikerül ezúttal is olyan népszerű dalt alkotniuk, mint a Let It Go? Hamarosan kiderül!

Bemutató: november 27.