Galéria

5 jel, hogy a párkapcsolati problémátok egyszerűen nem helyrehozható

Forrás: # Valami állandó vitatéma köztetek   Van valami, amely folyamatos konfliktust generál, és csak kisebb megszakításokkal van meg az áhított nyugalom. Aztán ismét előkerül az a dolog, és kezditek előlről a harcot.  
Forrás: # Már nem is beszéltek a problémákról   Kimondatlanul is a szőnyeg alá söpritek a gondotokat, ami aztán ott áll megoldatlanul. Nem akartok róla tudomást venni, de közben már az is megmérgezi a kapcsolatotokat, hogy nem mertek rá gondolni.
Forrás: # Számos próbálkozás, esetleg terápia után sem változott semmi   Márpedig, ha van valami, ami egyikőtöket vagy mindkettőtöket zavar a kapcsolatotokban, azzal nem lehet tartósan, gondtalanul és főként boldogan együtt élni.  
Forrás: # Egyikőtök sem hajlandó változtatni   Arról nem beszélve, hogy mindkettőtök makacs, és tartja magát a saját elképzeléséhez, nem akar picit sem változtatni. Csendben hozzátennénk, hogy az régen rossz, ha meg akarjátok változtatni a másikat.
Forrás: # Amikor csak felüti a fejét egy probléma, a szakításon gondolkozol   Mi lehetne ennél egyértelműbb jel? Sajnáljuk, de a megérzésed sosem fog cserbenhagyni. Legbelül pontosan tudod és érzed, hogy mire van és mire nincs szükséged, maximum nem vagy képes elfogadni az elszakadás lehetőségét. Pedig valószínűleg mindkettőtöknek jobb lenne.