Galéria

Sztárok, akik 40 felett vállaltak (ismét) gyermeket

Forrás: Az Oscar-díjas színésznő már a 90-es években sem követte az akkor bevett normákat. 1991-ben, a 42. születésnapja előtt született meg negyedik gyermeke.
Forrás: Gwen Stefani 30 felett adott életet első két gyermekének, majd 44 éves korában született meg harmadik babája, Apollo. Azóta már Gavin Rossdale-lel elváltak egymástól.
Forrás: Eva 40 éves múlt, amikor világra jött Ryan Goslinggal közös gyermeke, Esmeralda. Két évvel később pedig megszületett második kislányuk, Amada is.
Forrás: A színésznő 54 évesen vállalta be ötödik gyermekét, aki nyáron született meg.
Forrás: Rengeteg sikertelen lombik és egy borzasztó vetélés után Celine Dionnak végre sikerült teherbe esnie. Az énekesnő 42 évesen adott életet ikreinek, de várandóssága alatt elárulta, hogy az orvosok komoly utasításokat adtak neki, hogy egészséges terhessége legyen.
Forrás: A Született feleségek gyönyörű színésznője 43 évesen, tavaly nyáron adott életet első gyermekének, azóta pedig megállás nélkül posztol kisfiáról, hogy az egész világnak megmutassa büszkeségét.
Forrás: Miután két gyermeke is született Ethan Hawke-tól, majd elváltak, a színésznőre ismét rátalált a szerelem. Harmadik gyermeke 42 éves kora után született meg, és rendkívül hosszú nevet kapott: Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Bussonnak hívják a lányát.
Forrás: 2002-ben jött világra a színésznő második gyermeke, Liv, ő pedig ekkoriban 41 éves volt.
Forrás: A színésznő első gyermekének 40 éves korában adott életet, 2008-ban. Később, 2012-ben béranya segítségével is született egy gyermekük Keith Urbannal.
Forrás: A híres színésznőnek már volt egy kislánya, amikor úgy döntött, még egy gyermeket szeretne. 41 éves volt, amikor világra jött a kis Penelope.
Forrás: 2014-ben született meg Laura első gyermeke, ekkor pedig a színésznő 49 éves volt. Azonban ebben az időszakban eltűnt a nyilvánosság elől, így nem tudni, hogy maga hordta ki a babát, vagy béranya szolgáltatásait vette igénybe.