Galéria

Gyönyörű sminkek és hajak a SAG Awardsról

Forrás: Emily a ruhájával megegyező színű rúzst választott, a szemére pedig alig került valami, csak egy kis barna satír. Annyira bájos volt!
Forrás: A félig feltűzött haj a cuki masnival csillagos ötös, az extrém tusvonal szintén. Lucy sminkese a mélyítővonalba húzott tusvonalat, ettől óriásinak tűnik a színésznő szeme.
Forrás: Mandy megmutatta, hogyan lehet a cicaszem+nude rúzs kombót tökéletesen viselni.
Forrás: Nude sminket és sztárosan hullámos hajat szeretnél? Másold le Margot Robbie stílusát, ugyanis ő megmutatta, hogy kell tökéletesen viselni.
Forrás: Emma, ezúton szeretnénk megkérni, hogy továbbra is viselj ilyen rúzsokat.A színésznő az arany ruhájához remekül passzoló sminket választott.
Forrás: Az énekesnő ezúttal egy klasszikus tusvonalat és mélybordó rúzst viselt, visszafogott konttyal, ettől szupernőies lett az összhatás.
Forrás: Azt hitted, a rózsaszín szemhéjpúdert nem lehet csinosan viselni? Lesd el Kate Nashtől, hogy hogyan kivitelezhető.
Forrás: Sophia feltűzött haja a hajpánttal annyira elegáns, hogy akár elmentheted a telefonodba is, hogy magadnak elkészítsd, ha egy rendezvényre csinosan nőies akarsz lenni.