Galéria

Gyerekkorunk kedvenc meséi

Forrás: Clover, Alex és Sam – három gimis lány, aki titokban szuperkémként dolgozott. Az ügyeket Jerry osztotta ki nekik, aki folyton valamilyen furmányos módon szállította őket a bázisra, ráadásul az összes epizódban szuper kütyüket kaptak. Titokban mindannyian kémek akartunk lenni miattuk!
Forrás:

A sztori főszereplője Louie Anderson volt, aki minden részben elmesélt egy emlékezetes sztorit a családjáról. Imádtuk a szereplőket, különösen a srác apját, az egykori katona Andy-t, akitől az összes epizódban elhangzott az ikonikus 'ezt hallottam ám'.
Forrás: Ahhoz képest, hogy gyerekeknek szóló mese volt, akadtak benne ijesztő részek szép számmal. Bátor, a kutya Kiesföldön élt gazdáival, Muriellel és Eustace-szel, azonban az életük cseppet sem volt unalmas. A vidéken ugyanis sorra bukkantak fel az ijesztő, gonosz lények, akikkel épp a gyáva kutyusnak kellett felvennie a harcot.
Forrás: A főszereplő három serdülőkorban lévő srác volt, s ők Hamvas-patakban éltek. A sztori lényegében arra épült, hogy Eddy hihetetlenebbnél hihetetlenebb ötletekkel állt elő, hogy a többi gyerektől pénzt csaljon ki, két barátja pedig ebben segédkezett neki. A terveik azonban sosem voltak sikeresek.
Forrás: Korábban rengeteg gumimaci élt, azonban amikor bekapcsolódunk a sztoriba, már csak egy család maradt. Ők erdőben éltek, és bújkáltak az emberek elől, létezésük csak babonának számít. Hihetetlenül eszesek voltak: így tudták elkészíteni a híres gumibogyószörpöt, amitől nagyokat tudtak ugrani.
Forrás: Egy mesekarakter, akit imádtunk, de a való életben valószínűleg ki nem állhatnánk. Johnny igazi nőcsábász volt – vagy legalábbis az szeretett volna lenni. Nagyon adott a külsejére, egyenesen imádta magát, de a nőknél szinte sosem volt sikere.
Forrás:

Az elképesztően eszes kissrác, Dexter titkos laboratóriumot épít a szobája könyvespolca mögé; legalábbis majdnem titkosat. Nővére, Dee Dee ugyanis állandóan bejárkált ide, és szinte minden alkalommal sikerült is valami fontosat tönkretennie. Rajtuk kívül még Dexter ellenfele, Mandark kapott főbb szerepet a sztoriban, hárman pedig folyton nagyon vicces kalandokba keveredtek.
Forrás: Andy igazi csínytevő hírében állt, célja pedig az volt, hogy ő lehessen a világ legnagyobb mókamestere. A mesében az ő állandó viccelődéseit követhettük, de végül minden egyes epizódban lebukott. Általában a részek azzal értek véget, hogy Andy büntetést kapott – vagy végigkergették a városon.
Forrás:

Utónium professzor a laboratóriumában alkotta meg a sorozat főhőseit, a három Pindúr Pandúrt. Azonban egy véletlen hiba miatt a kislányok szuperképességeket is kaptak, így Bogárfalva segítőivé váltak. Minden alkalommal, amikor a várost gaztevők vagy szörnyek támadták meg, a Bogármester a Pindúr Pandúrok segítségét kérte, s ők jöttek, láttak és győztek!
Forrás:

A mese egy időben akkora siker volt, hogy szinte mindenki rá volt kattanva Ash és a többiek kalandjaira. Lelkesen gyűjtöttük a tazoo-kat és a kártyákat, abban reménykedve, hogy sikerül megszereznünk nekünk is a legklasszabb pokémonokat. Imádtuk őket!
Forrás:

A sorozat Tsukino Usagiról szól, aki a barátnőivel együtt ráébred, hogy különleges képességekkel rendelkeznek. Az erejüket a Naprendszer bolygóitól kapták, ezért is nevezték őket például a Vénusz vagy a Mars istennőinek. Igazi harcosként vették fel a küzdelmet a gonoszok ellen, mi pedig a született kémek után Sailor Moon-harcosok szerettünk volna lenni.