Galéria

A 2019-es Golden Globe sztárpárjai

Forrás: Egy ideje pletykálták, hogy a sztárpár kapcsolati gondokkal küzd, de a vörös szőnyegen bebizonyították, mennyire szeretik egymást.
Forrás: Több mint 8 éve házasok, két kislányuk van, és nemrég közös filmet is forgattak. Emily és John pedig egyenesen megőrülnek egymásért!
Forrás: Hollywood egyik legviccesebb párosa a Golden Globe vörös szőnyegén is jól szórakozott. Dax például lemásolta Kristen pózát is a kamerák előtt!
Forrás: 2012 óta házasok, Adam pedig minden nagyobb eseményre elkíséri gyönyörű feleségét.
Forrás: 2018-ban Magyarországra is együtt érkeztek, hogy bulizzanak egy jót a Sziget fesztiválon, így nem csoda, hogy a Golden Globe-ra is kéz a kézben érkeztek.
Forrás: Kevés olyan sztárpár létezik Hollywoodban, mint Jeff és Susan! 41 éve házasok, három lányuk van, és közel 50 filmen dolgoztak együtt. A kapcsolatuk pedig ma is virágzik, ezt a Golden Globe-on is bizonyították.
Forrás: Melissa és férje, Ben már 13 éve alkotnak egy párt, és két gyermekük is született. A színésznő pedig a vörös szőnyegre természetesen párjával érkezett.
Forrás: Hiába nagy közöttük a korkülönbség, Catherine és Michael már 20 éve házasok, és nagyon boldogok együtt. A vörös szőnyegen is ragyogtak!
Forrás: A színész szerelmével érkezett az eseményre, akivel 18 éve házasok! Sibi pedig a kezdetektől fogva támogatta férjét karrierjében.
Forrás: Nyáron vállalták fel a világ előtt kapcsolatukat, az Agymenők sztárja pedig azóta minden nagy eseményre magával viszi szerelmét.
Forrás: Antonio Banderas napszemüvegben pózolt a Golden Globe vörös szőnyegén 21 évvel fiatalabb barátnője oldalán. 2015 óta vannak együtt, miután a színész és Melanie Griffith külön váltak egymástól.
Forrás: 2001-ben találkoztak egy színi iskolában, és egy darabig csak barátok voltak, mivel akkoriban mindketten mással randiztak. Végül mégis egymásra találtak, 2015-ben megházasodtak, és nagyon boldogok együtt.
Forrás: Hollywood egyik legnagyobb álompárja természetesen ki nem hagyta volna a Golden Globe-ot!
Forrás: Már régóta házasok, két gyermekük van, így nem meglepő, hogy Jason Bateman is gyönyörű feleségével érkezett a vörös szőnyegre.
Forrás: Évtizedek óta házasok, és minden vörös szőnyeges eseményre együtt érkeznek.
Forrás: A Szolgálólány meséjének színésznője néhány hete adott életet első gyermekének, de máris megjelent a kamerák előtt, ráadásul bombaformában!
Forrás: Két év együttjárás után jegyezte el Sam a Shameless sorozat színésznőjét, Emmy Rossumot, akivel 2017-ben egybe is keltek.
Forrás: Hiába van közöttük nagy korkülönbség, ez egyiküket sem zavarja. Sőt, karácsonykor Tom Kaulitz el is jegyezte Heidi Klumot!
Forrás: Tavaly házasodtak össze, Kaley és Karl pedig nem is lehetnének ennél boldogabbak. A férfi pedig mindig ott van a színésznő mellett, legyen szó díjátadóról vagy bemutatóról.
Forrás: Jim Carrey tavaly egy új sorozattal tért vissza, kolléganőjével pedig több is szövődött közöttük szimpla barátságnál. A Golden Globe-gálán jelentek meg először két a kézben.