Galéria

5 jó szokás vasárnap estére, ha még sikeresebb akarsz lenni

Forrás:

1) Tedd rendbe a pénztárcádat és a táskádat!

Egy hét alatt annyi kütyüt, papírfecnit, számlát, névjegyet és egyebet tudunk felhalmozni, hogy csak úgy dagad tőle a pénztárcánk, a táskánkban pedig eluralkodik a káosz. Ha minden hét utolsó estéjén pár percet rászánunk, hogy rendbe tegyük, tiszta lappal indíthatjuk a következő hetet, és jóval összeszedettebbnek, endezettebbnek érezhetjük magunkat.


Forrás:

2) Készíts étkezési tervet a következő hétre!

Írd össze, hogy melyik nap mi lesz a reggeli-ebéd-vacsora kombináció, és igyekezz ehhez tartani magad! Így könnyebb lesz előre bevásárolnod a hét elején, és jóval könnyebb lesz betartanod az egészséges étkezésről hozott szabályaidat is.


Forrás:

3) Állítsd össze a hét szettjeit!

Ha minden egyes napra, előre összeállítod az outfited, akkor a reggeli sietségben már egy csomó időt és persze némi stresszt is megspórolhatsz. Vasárnap este levezetésnek sem rossz kicsit összenézni a színeket, mintákat, egészen kikapcsoló, pihentető pár perces program.


Forrás:

4) Csinálj valami jelentőségteljes dolgot!

Programozz a családdal, a barátokkal, legyél azokkal, akikkel szívesen töltesz együtt értékes időt! Beszélgess, nevess, engedd ki a gőzt! Figyeljetek oda egymásra, játszatok, szeressetek! Ez óriási energiával tölt majd fel, amitől sokkal jobban indul a következő, hosszú hét!


Forrás:

5) Bújj ágyba korábban!

TUdjuk, mindig ezt mondjuk... De most komolyan: hagyj időt a szervezetednek a lelassulásra, az ellazulásra! Ez egy hosszú munkahét előtt elengedhetetlenül fontos. Nem muszáj azonnal álomba merülnöd, ha úgy tetszik, vezesd fel az alvást egy jó könyvvel, vagy egy kiadós szerelmeskedéssel!