Galéria

10 dolog, amit nem tudtál a You című sorozatról

Forrás: A történet Caroline Kepnes két könyvén alapszik, és bár az nem okoz meglepetést, hogy a sorozatban ezt-azt megváltoztattak a történeten, a legnagyobb különbség mégis az, hogy a könyvben Paco karaktere egyáltalán nem létezik.
Forrás: Penn Badgley már a kezdetektől fogva sejtette, hogy Gossip Girlös karakterét, Dan Humphreyt sokan Joe-hoz fogják hasonlítani. Sőt, maga a színész is azt mondta, hogy Joe lényegében egyike annak a személyiségnek, akivé Dan is változhatott volna.
Forrás: A terapeuta, Dr. Nicky a sorozatban kártyákra irkált és rajzolt, ezt pedig John Stamos saját életéből merítette: az ő pszichológusa is ezt a módszert alkalmazza nála.
Forrás: A színészeknek egy nyolc órás biztonsági képzésen kellett részt venniük, mielőtt megengedték nekik, hogy a New York-i metróban forgassanak.
Forrás: Shay Mitchell, aki a sorozatban Beck barátnőjét, Peach-et alakítja, elmondta, hogy számára az egyik legijesztőbb jelenet az volt, amikor a karaktere kukkolta barátnőjét a fürdőszobában."Minden alkalommal, amikor látom azt a jelenetet, kiráz a hideg. A legijesztőbb dolog a világon!"
Forrás: Mivel Joe legtöbb szövege hangalámondás, a színész elárulta, hogy valójában nagyon kevés szöveget kellett fejből megjegyeznie.
Forrás: Érdekes, hogy bár Joe karaktere egyértelműen rossz, mégis sokan szurkoltak azért, hogy Beckkel egymásra találjanak. Az egyik készítő, Sera Gamble szerint erről az tehet, hogy az emberek automatikusan imádják a szerelmi szálat. "Ha látsz egy cuki találkozást egy könyvesboltban, azt akarod, hogy a végén összejöjjenek. Ha az első jelenetekben együtt látod őket, azt akarod, hogy a vége is ez legyen, még ha tudod is, hogy mit tesz Joe."
Forrás: A forgatások alatt Penn Badgley sokszor gondolkodott azon, vajon színészkedésével nem kedvelteti-e meg túlságosan Joe-t a nézőkkel. A női rajongóktól kapott üzeneteket elnézve a válasz el is dőlt a kérdésre.
Forrás: Penn Badgley nem igazán nézi vissza magát a filmekben és sorozatokban, de a You esetében kivételt tett. Kíváncsi volt arra, a képernyőn milyennek tűnik Joe.
Forrás: Míg a You első évada New Yorkban játszódik, a második évadnál már Los Angeles-be költözik át a cselekmény.