Galéria

Forrás: Matt és Minnie a Good Will Hunting forgatásán jöttek össze, és egy éven át randiztak 1996 és 1997 között. Minnie Driver, eredeti nevén Amelia Fiona J. Driver angol színésznő, énekes és dalszövegíró, akit a Good Will Huntingban nyújtott teljesítményéért a legjobb női mellékszereplő Oscar-díjra, a Gazdagék című sorozatért pedig Emmy- és Golden Globe-díjra ra jelölték. Mostanság a Hallatlan és a Will és Grace című sorozatban, valamint a Gyilkosság Filozófiája című filmben láthattuk.
Forrás:

Mattet a pletykák szerint az Esőcsinálóban a partnerét játszó Claire Daneshez is romantikus szálak fűzték 1997-ben. Claire Catherine Danes amerikai színésznő, aki 1994-ben Angela Chase megformálásával szerzett elismerést a My So-Called Life című sorozattal: a szerep négy Golden Globeot szerzett neki. Ő játszotta Júlia szerepét Leonardo DiCaprio oldalán a Rómeó és Júliában, de szerepelt többek között a Nyomorultakban, az Órákban a Csillagporban is. Mostanság a Homeland című sorozatban találkozhatunk vele. Danes egyébként Matt Damonhoz hasonlóan otthagyta az egyetemet a filmezés miatt – Matt a Harvardot, Claire pedig a Yale-t adta fel, hogy valóra váltsa álmait.   


Forrás:

Ugyan már nehéz elhinni, de Winona és Matt három éven át jártak 1997 és 2000 között. Winona Ryder a Lucas-ban debütált 1986-ban. Ezután láthattuk Lydia Deetzként Tim Burton Beetlejuice című filmjében és a Heathers kultikus tinifilmben, de feltűnt Cher és Christina Ricci mellett a Sellőkben, valamint az Észvesztőben is. Utóbbiról azóta is beszélnek, hiszen Angelina Jolie mellékszereplőként elhappolta előle az Oscart. Hosszas eltűnés után napjaink egyik legnépszerűbb sorozatában, a Stranger Things-ben tért vissza, amelyben Joyce Byers karakterét alakítja.


Forrás:

Matt és – egykori személyi asszisztense – Odessa kapcsolata csaknem három évig tartott, és el is jegyezték egymást. Whitmire egyébként nemcsak Matt, de gyerekkori barátja, Ben Affleck munkatársa is volt korábban. A pár 2001-ben került közelebb egymáshoz, amikor Affleck kénytelen volt alkoholfüggőségével elvonóra menni.

 


Forrás:

A színészt akkor boronálták össze Mendes-szel, amikor együtt forgatták a Túl közeli rokont, de a pletykák szerint már a Kiképzés című film óta tetszett neki a színésznő. A köztük lévő kapcsolat akkor vált a nyilvánosság számára is egyértelművé, amikor együtt töltötték a szilvesztert Ben Affleck és akkori menyasszonya, Jennifer Lopez társaságában. Hivatalosan egyébként egyikük sem erősítette meg soha, hogy lett volna közöttük bármiféle kapcsolat.