Galéria

6 sztárpár, akik a botrányok ellenére együtt maradtak a gyerek kedvéért (egy darabig legalábbis)

Forrás:
A házaspár 19 év együttélés után jelentette be a válást 2014-ben. Bennfentesek azt mondják, hogy eddigre már évek óta külön éltek; csak lányuk, Stella kedvéért tartották fenn a látszatot, aki akkortájt töltötte be a 18-at, így végképp okafogyottá vált, hogy tovább húzzák a dolgot. Az egyszerűbb hipotézis szerint Banderas történetesen ekkor látta elérkezettnek az időt, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja a kapcsolatát Nicole Kimpel holland származású befektetési tanácsadóval, akivel azóta is együtt él.
Forrás:

Tori Spelling és Dean McDermott

Ők aztán biztos nem unatkozhatnak; eleve mindketten mással éltek házasságban, amikor 2006-ban összejöttek. Aztán 2013-ban Deannek viszonya volt, amiről Tori egész nyíltan beszélt, mint ahogy arról is, hogy esze ágában sincs elválni. A rossznyelvek persze rögtön spekulálni kezdtek, hogy a pénz miatt nem éri meg nekik, mások szerint a gyerekek tartják össze őket. Az életükről terjedelmes reality is készült. A házaspár öt gyereket nevel (Liam 2007-ben, Stella 2008-ban, Hattie 2011-ben, Finn 2012-ben, Beau 2017-ben született), plusz Deannek az előző házasságából is származik egy fia, a most 20 éves Jack. Phű, zajlik az élet!


Forrás:

Tish és Billy Ray Cyrus

A családból Miley Cyrus popénekesnő a legismertebb, noha a tisztelt szülők is saját jogon híresek, sőt öt (!) testvérének némelyike is; az apuka, Billy Ray countryénekes (a képen jobbról a harmadik) sokat szerepelt együtt a lányával, többek közt a Hannah Montana tévésorozatban, az anyuka, Tish (a képen balra) pedig ezeknek a filmeknek és tévésorozatoknak a producere. A szövevényes munkakapcsolatok viszont köztudottan nem mindig tesznek jót a házasságnak, még akkor sem, ha már húsz éve tart. 2013-ban Miley szó szerint világra szóló balhét csapott, amikor a Twitteren adott ultimátumot az apjának: 'Mivel nem válaszolsz az sms-eimre, egy órát adok, hogy elmondd az igazat, különben elmondom én helyetted.' A mellékelt képen pedig Miley volt látható egy ismeretlen nővel, amiből persze mindenki arra következtetett, hogy a hölgy Billy Ray szeretője. Azt is régóta rebesgette a bulvársajtó, hogy Tish viszonyt folytat a Poison rockegyüttes frontemberével, Bret Michaelsszel. Még abban az évben a házaspár bejelentette, hogy különválnak. Ez már nem is az első alkalom volt, hogy valamelyikük beadta a válókeresetet, ám ezúttal sem jártak a dolog végére, inkább párterápiába kezdtek, és azóta is együtt vannak.

A képen balra Tish, mellette fia, Braison Cyrus, Billy Ray, majd lányuk, Brandi Cyrus színésznő és Miley Cyrus. A házaspárnak még van egy Noah nevű lányuk és egy Trace nevű fiuk, valamint Billy Raynek van egy fia, Christopher, egy másik kapcsolatából, aki alig pár hónappal idősebb Miley-nál.

 


Forrás:

Robin Wright és Sean Penn

Robin újra és újra megbocsátott férjének a hűtlenkedéseiért, végül 2010-ben váltak el végleg. „A válás megrázó dolog, pláne gyerekekkel. Még annál is rosszabb. Annak, hogy ilyen sokszor kibékültünk és újra szakítottunk, az volt az oka, hogy próbáltuk együtt tartani a családot. Ha gyerekeid vannak, újra és újra megpróbálod. Sokáig csináltuk ezt” – emlékszik vissza egy interjúban a színésznő, aki 2018 augusztusában ment hozzá Clement Giraudet-hez, az Yves Saint Laurent egyik igazgatójához.


Forrás:

Jada Pinkett-Smith és Will Smith

1995 óta, amióta együtt vannak, mindenki csak találgat. Az egyik leggyakoribb pletyka velük kapcsolatban, hogy nyitott házasságban élnek. Ezt sosem erősítették meg, de arra mindketten többször utaltak már, hogy a másik szabad ember, azt csinál, amit akar. Egy másik gyakran felröppenő híresztelés Jada és Will házasságáról az, hogy teljesen külön életet élnek, és csak gyerekeik, Jaden (20) és Willow (18) kedvéért nem dobták még be azt a bizonyos törülközőt.


Forrás:

Megan Fox és Brian Austin Green

Ők is kismilliószor szakítottak már, igaz, leginkább a gyerekeik születése előtt. (Noah 2012-ben, Bodhi 2014-ben született.) Aztán 2015-ben végképp elválni látszottak az útjaik, egészen addig, amíg fel nem röppent a hír, hogy Megan terhes. A fél internet azt találgatta, hogy ki az apa, de aztán a színésznő hamarosan bevallotta, hogy biz' a férje az. Vajon együtt maradtak volna, ha nem jön a kis Journey 2016-ban? Sose tudjuk meg. „A házasság munka, azt hiszem, mindenkinek az. Ha már jó ideje házas vagy és ott vannak a gyerekek, akkor – nos, az ember mindig csak az adott napra koncentrál.” – mondta Brian Austin egy podcastben.