Galéria

Sorozatbeli szerelmespárok, akik nem kapták meg a boldog befejezést

Forrás: A The Walking Dead nem éppen az a romantikus sorozat, de azért mégis helyet kapott a sztoriban egy szerelmi szál. Maggie és Glenn kapcsolata a 2. évad alatt fokozatosan alakult ki, és mire elérkeztünk a 3. évadhoz, már sokak kedvencévé váltak együtt. Azonban a 7. évad egy nagy fordulattal vette kezdetét, a készítők ugyanis kiírták Glennt a sorozatból. Így egyedül maradt Maggie, akiről időközben kiderült, hogy babát vár. A sztori tekintetében viszont ez nagyon rossz húzás volt a készítőktől, ugyanis sokan elpártoltak a sorozattól, és Glenn karakterét nem is igazán tudták pótolni mással.
Forrás: Úgy tűnik, Tony DiNozzo egyszerűen nem kaphatta meg az NCIS-ben a boldog befejezést! A karaktert eleinte Kate Toddhoz fűzték gyengéd érzelmek, és mindenki szurkolt azért, hogy végül egymásra találjanak. Aztán néhány évad után a színésznőt kiírták a sorozatból, helyét pedig Ziva David vette át, aki szép lassan megszerettette magát a nézőkkel. Egy idő után egyértelmű volt, hogy szuper a kémia közte és Tony között, ezért nagyon szurkoltunk azért, hogy boldogok legyenek együtt, de végül Ziva karakterét is kiírták a készítők egy halálesettel.
Forrás: Lexie és Mark kapcsolata ugyancsak tragikus véget ért a sorozatban. Eleinte nem is tudtuk elképzelni őket együtt, majd ahogy egyre inkább beleláttunk a kapcsolatukba, megszerettük őket együtt. Végül a készítők mégis búcsút intettek a karakterektől, és mindkettőt egy balesettel kiírták a sorozatból. A rajongókat egyébként ez nagyon feldúlta, és többen is kifejtették a közösségi médián negatív véleményüket.
Forrás: A Grace klinika egyik legnagyobb szerelmespárja Meredith és Derek volt. Bár az évadok során sokszor szakítottak, rengeteg problémával találták szembe magukat, valahogy éreztük, hogy ők egymáshoz tartoznak. Mindegy, mi történik. Ezért is sokkolt mindenkit, amikor a 11. évadban autóbalesetet szenvedett a karakter, majd hosszas küzdelem után meghalt Derek Shepard. Hiszen mindenki azt hitte, hogy a sorozat azzal ér véget, hogy Meredith és Derek boldogan élnek!
Forrás: A HIMYM befejezése volt az egyik legmegosztóbb, ami az elmúlt években készült. A sorozat szép lassan felépítette Barney és Robin kapcsolatát, mígnem elérkeztünk a 9. évadhoz, amiben az esküvőjüket megelőző néhány napot mutatták be jó pár részen keresztül. Addigra már mindenki szurkolt nekik, hiszen azt láttuk, hogy tökéletesen összepasszolnak. Majd az utolsó két részből kiderült, hogy mégis elváltak, Robin pedig Teddel jött össze. Nem csoda, hogy sokan kiakadtak a készítőkre!
Forrás: Ha már Robin és Barney kapcsolatát kielemeztük, muszáj Ted és az anyuka, Tracy kapcsolatára is kitérni. Kilenc éven keresztül vártuk kíváncsian, hogy ki a gyerekek édesanyja, és hogyan találkozik Teddel, majd amikor már megkedveltük a karaktert, és mindent tudtunk is róla, kiderült, hogy halálos betegségben elhunyt. Azok után, hogy Ted évadokon át mesélt arról, milyen csodálatos volt, hogy találkozott Tracyvel, és az egész életét szebbé tette, nagyobb happy endet vártunk nekik.
Forrás: A Szívek szállodájában Rorynak összességében három nagyobb szerelme volt: Dean, Jess és Logan - ebben a sorrendben. Ha viszont megkérdezzük a rajongókat, szinte mindenki egyetért abban, hogy Rory legjobban Jesszel passzolt össze! A srác karaktere, viselkedése, és nem mellesleg Milo Ventimiglia külseje mindenki szívét rabul ejtette (legalábbis a szakításukig biztos), így sokan szomorúan vették tudomásul, hogy nem maradtak együtt örökké.