Galéria

Ilyen vagy szingliként a csillagjegyed szerint

Forrás:

Ha elégedetlen vagy a párkapcsolatoddal, azonnal kilépsz belőle és más oldalán keresed a boldogságot. Ha új impulzusok érnek, boldog vagy, ha viszont úgy érzed, lapos a helyzet, keresel valami izgalmasabbat. Szóval szingliként sem keseredsz el, mindig keresed az új kihívásokat.

 


Forrás:

Nem adod könnyen a bizalmadat - ez teljesen rendben is van. Muszáj minden apróságot kiderítened a kiszemeltedről, mielőtt randizni mennél vele. Az ismerkedésre is bőven szánsz időt, ugyanis nem szeretnél elhamarkodott döntést hozni. 

 


Forrás:

Minél elérhetetlenebb egy férfi, annál vonzóbb számodra. Imádod megoldani a problémákat, de amint elhárul az összes akadály, megunod a banánt. 

 


Forrás:

Egyedülállóként is az a célod, hogy megtaláld a tökéletes férjet, akivel családot alapíthatsz egy otthonos környezetben. Pontosan emiatt hatalmas rajtad a nyomás, hiszen ketyeg az órád.

 


Forrás:

Barátságos és elbűvölő természeted miatt válogathatsz az udvarlók között. Ettől függetlenül csak a legjobbal éred be, ezért sokat válogatsz.

 


Forrás:

Mindent megteszel annak érdekében, hogy megtaláld az igazit: elolvasod az összes cikket a témában, több társkeresőn is aktív vagy, hogy minél hamarabb megtaláld a párodat.


Forrás:

Annak ellenére, hogy szeretsz kapcsolatban lenni, akkor sem pánikolsz be, ha éppen nincs senkid. Találkozgatsz másokkal, azonban arra ügyelsz, hogy nem adod könnyen magadat, csak akkor kezdesz el mélyebb érzéseket táplálni valaki iránt, ha az meg is érdemel téged.

 


Forrás:

Ha valakibe egyszer beleszeretsz, akkor azt nagyon nehezen felejted el, mikor különváltok. Nem tekinted játéknak a szerelmet, ennél sokkal komolyabb jelentéssel bír számodra ez az érzés. 

 


Forrás:

Imádod, ha nem vagy elköteleződve és kedvedre ismerkedhetsz. Nem sietsz a családalapítással, sőt, még a távkapcsolatok sem jelentenek számodra problémát.

 


Forrás:

Vágysz a stabilitásra és biztonságra, azonban jól tudod, hogy ezeket magadnak is képes vagy biztosítani. Szeretnél egy olyan párt találni, aki biztos alapokat nyújt neked, de tisztában vagy azzal, hogy ezt a személyt nem fogod könnyen meglelni.


Forrás:

A párkapcsolatokban is szükséged van a függetlenségre, fontos számodra a sikeresség az élet minden területén. A vakrandik nem jelentenek problémát. Reménykedsz abban, hogy megtalálod a másik feledet, de attól még nem áll meg az élet, hogy egy férfi került melléd.

 


Forrás:

Mivel maximálisan hiszel a szerelemben, a romantikában, abban bízol, hogy megérkezik a te szőke herceged is. Közben azért teszel te is ennek érdekében, például ismerkedsz és randizgatsz. Hajlamos vagy olyanokkal is találkozni, akiknek csak azért mondtál igent, mert nem akarod megsérteni őket.