Galéria

Ide kellene utaznod 2019-ben a csillagjegyed szerint

Forrás: A Kosok jellemzője, hogy imádják az izgalmas programokat, ahol az adrenalinszintjük megemelkedhet. Te vagy az a személy, aki nem fél kipróbálni a vadvízi evezést vagy a siklóernyőzést, ezért 2019-ben olyan helyre kellene ellátogatnod, ahol ezeket ki is próbálhatod. Nem is a helyszín a fontos; az asztrológusok szerint bárhol jól fogod érezni magad, ahol nem annyiból áll az ütemterv, hogy napozol és úszkálsz. Ez alapján válaszd ki a következő úti célodat!
Forrás: A Bikák imádják a luxust és kényelmet, Olaszország meseszép partvidéke pedig épp ilyen kisugárzással rendelkezik. Tökéletes program lenne számodra az, ha végigsétálnál a meseszép partszakaszon, megkóstolnád a finom borokat, és isteni éttermnekben vacsoráznál. Mivel mindig is úgy érezted, hogy a természet közelsége tölt fel téged, az álomszép látnivalók, Sorrento és a régies villák egyaránt különleges helyet fognak elfoglalni a szívedben.
Forrás: Az Ikrek jegyű emberek mindig is az izgalmakra, a változatosságra és a nyüzsgésre vágynak, így nem is kérdés, egy olyan nagyváros lenne szuper választás számukra, mint a Nagy Alma! Itt aztán minden van, ami neked kedvedre való lenne. Az épületek stílusa szinte utcánként változik, a város egy percre sem alszik, és kismillió program közül választhatsz. Sétálhatsz egyet a Central Parkban, nézelődhetsz a Time Square-en, sőt, már önmagában egy szimpla kávézás is feltölthet energiával. És ki tudja? Talán még egy híresség is szembesétálhat veled!
Forrás: A Rákok általában azon típusú emberek közé tartoznak, akik nem szeretnek nagyon kimozdulni otthonról, mert a saját világukban érzik magukat a legjobban. De amikor kimozdulsz, akkor egy dologra van szükséged: tengerpartra és napsütésre. Ezért az asztrológusok szerint 2019-ben olyan utazást kellene választanod, ami a fürdőzésről, napozásról szól, miközben álomszép tájakat láthatsz. Ausztráliában erre tökéletes lehetőséged nyílik, ha pedig itt jársz, a Nagy-korallzátony kihagyhatatlan program, amihez hasonlót még sosem láttál. De ha ez a nagy távolság miatt nem elérhető számodra, a horvát és a görög tengerpart is szóba jöhet!
Forrás: Az Oroszlán jegyű emberek nagyon merészek, bátrak, és azokat a helyeket részesítik előnyben, ahol önmaguk lehetnek. Ezért van az, hogy Bali, ami egyszerre inspiráló, művészi és szabad, tökéletes választás számodra! Az asztrológia szerint itt tökéletesen jól érezheted magad: ha luxusra vágysz, megtalálod ezt, sokat wellnessezhetsz, és felfedezheted a vidéket saját belátásod szerint. Ezen a meseszép tájon van is mit nézni, az biztos!
Forrás: Ha Szűz jegyben születtél, akkor biztos, hogy imádod a természetet és az egészséges életmódot. Sokat foglalkozol a mozgással, ezért neked olyan utazást kell választanod 2019-ben, ami túrázással jár együtt, hiszen nem az a típus vagy, aki szeret egy helyben ülni. Válaszd például Machu Picchu régi romjait! Már önmagában az sokat dob a hangulatodon, hogy bejárhatod a két lábadon ezt a vidéket, amit a modern világ elkerült, de az építmények részletessége is magával fog ragadni téged.
Forrás: Igazán érzelmes, romantikus alkat a Mérleg jegy szülötte, ezért nem is kérdés, Párizs a tökéletes választás 2019-ben! Akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, mindkét esetben jól fogod magad érezni a francia városban, aminek rendkívül szikrázó kisugárzása van. Egy séta a Szajna partján, egy múzeumi kiruccanás és a Notre Dame-i katedrális kötelező program! Egy olyan intelligens és sokszínű személyiségnek, mint amilyen te vagy, ez a típusú utazás a tökéletes választás idén.
Forrás: A Skorpió jegyű emberek híresek arról, hogy nagyon mélyérzésűek, sokoldalúak, és fontos számukra a szépség. Nem is kérdés, Los Angeles a tökéletes úti cél számodra! Itt ugyanis minden egyszerre megvan: leugorhatsz a tengerpartra, körbenézhetsz a hegyes csúcsok tetejéről, egy kis utazással pedig hol sivatagban, hol hatalmas völgyekben találhatod magad. Itt hamar megszáll téged is a kreativitás, és nagyon szabadnak fogod érezni magad.
Forrás: Ha Nyilas jegyben születtél, akkor nem is kérdés, számodra fontos a változatosság és az új kalandok. Az asztrológusok szerint te az a típus vagy, akit érdekel a filozófia, a misztikus események, és az ősi kultúrák is. Ezért a világ egyik legvallásosabb történelmi helyszíne, az Angkorvat szuper választás számodra! Elmerülhetsz a gondolataidban, így akár társaság nélkül is érdemes belevágnod ebbe az utazásba.
Forrás: A Bakok messze híresek szorgalmukról, lelkiismeretességükről, számukra pedig a legjobb típusú utazás az, amelyik lehetőséget biztosít a valódi pihenésre. Akkor érzed magad a legjobban, ha egyedül utazhatsz, vagy legalább kis társaságban, mert a nagy tömegeket nem szereted. Ha pedig tényleg a relaxálás az elsődleges célod, 2019-ben Chile nevezetességét, a Húsvét-szigeteket érdemes megnézned! Egyedi hangulatú környék, ahol rengeteg látnivaló van.
Forrás: Vízöntőként te nem az a típus vagy, aki szeret beállni a tömegbe. Ezért neked nem is felel meg egy horvátországi nyaralás, ha pihenésről van szó. Így 2019-ben az asztrológusok szerint Japán lenne az ideális választás számodra, mivel itt egy teljesen új kultúrába csöppenhetsz. Ha pedig itt jársz, ne hagyd ki a Sinkanszent: ez egy nagysebességű vasúthálózat az országban, amivel nagyon hamar fedezheted fel a különféle városokat és vidékeket.
Forrás: Ha Halak a jegyed, akkor te egy nagyon nyitott, kíváncsi és művészi lélekkel vagy megáldva. Ezért 2019-ben ne a tengerpartot válaszd, hanem a meseszép Izlandot! Gyönyörű gleccserei, lagúnái és hegyei semmihez sem fogható vibrálással rendelkeznek, és hidd el, még a hűvösebb időt sem fogod bánni. Amennyiben szeretnél olyan helyen járni, ahol még korábban sosem, ez a környék a legjobb számodra!