Galéria

Ezek a sztárok is bizonyítják, hogy egyes férfiaknak jobban áll a szakáll, mint a sima arcbőr

Forrás: Chris Hemsworth

A Thor óta már nem biztos, hogy szeretnénk szakáll nélük látni... Ez van.
Forrás: Tom Selleck

Most komolyan? El tudtátok volna képzelni Thomas Magnumot a kultikus bajsza nélkül? Hát, mi nagyon nem.
Forrás: Jake Gyllenhall

Jó-jó, őt nagyon szerettük azzal a kisfiús ábrázattal is, de csak úgy mint DiCapriónak, neki sem ártott egy kis karakter.
Forrás: Michael Fassbender

Nagyon fess ez a pasas! Reméljük, elvesztette a borotváját...
Forrás: Ben Affleck

Hiába, azért rajta is fog az idő, amit ezzel az arcsörénnyel szépen tud ellensúlyozni.
Forrás: Justin Timberlake

Jessica Biel biztosan üdvözli ezt az új stílust, nekünk legalábbis klasszisokkal jobban bejön, mint a srác az N'Syncből...
Forrás: Will Smith

Na ő az, aki szerintünk nem öregszik. Vagy csak nagyon ritkán lehet felfedezni rajta ennek a jeleit, ezt pedig többek között szerintünk ennek a fickós kis szakállnak köszönheti.
Forrás: Orlando Bloom

Igen. Annyira szépfiú, hogy még kalóz korában is azt vártuk, hogy megjelenjenek az arcán azok a kis pelyhek. Aztán csak-csak előbújtak végre!
Forrás: David Beckham

Az exfutballista jóval felnőttesebbnek és komolyabbnak fest ezzel a szakállal, és rá is fér, különben a gyerekei még a haverjuknak néznék!
Forrás: Johnny Depp

Bár nincs kétségünk afelől, hogy ő bizony bőven áldozott a szépészeti beavatkozások oltárán is, azért ez a kis minibajuszka nem volt rossz döntés.
Forrás: Adam Levine

Őszintén? Először sokkot kaptunk az új fazonjától, amikor megláttuk Keira Knightley mellett a Szerelemre hangszerelve című moziban. De azóta már megbarátkoztunk vele, sőt!
Forrás: Hugh Jackman

Mindenki 'Farkasának' bizony benne van néhány éve a szakállas imidzs építésében. De megnyugodhat: minden percre megérte az erőfeszítést.
Forrás: Jared Leto

Talán számára is épp itt volt az ideje, hogy valamivel megvédje hamvas kis pofiját.
Forrás: Kristofer Hivju

A Trónok harca Tormundját el sem tudjuk képzelni a dús arcszőrzete nélkül. Pedig láss csodát: más szerepekben nem azzal hódít!
Forrás: Tom Hiddleston

Úgy tűnik, a Thor című szuperhősös moziban ragad némi arcszőrzet ezekre a szép legényekre. Légyszi, Tom, ne vegyél többé borotvát!
Forrás: Kit Harington

Azért most próbáljátok meg elképzelni Havas Jont a szakálla nélkül! Nemcsak hogy megfagyna egy-egy jelenetben, de talán kevésbé is lenne sármos, mint így.
Forrás: Robert Downey Jr.

Hát, mit ne mondjunk, ha valaki, akkor ő aztán a tökélyre tudja fejleszteni az arcának átalakítását. Ha emlékeztek még a Trópusi vihar című filmre, akkor tudjátok, hogy a színész néha teljesen megszűnik önmaga lenni egy-egy szerep kedvéért. Nekünk azonban a jobboldali Tony Stark-féle arcberendezés jön be leginkább.
Forrás: Daniel Radcliffe

Szegény kis Danielről soha senki nem mosta volna le Harry Potter szerepét, ha nem növeszt szakállat. Mostanában azonban egész jó kis szerepekben bontogatja tovább a szárnyait.
Forrás: Benedict Cumberbatch

Bár Sherlock Holmes-ként is viselt borostát egy-egy züllöttebb jelenet kedvéért, ezek még nem voltak annyira ütősek, hogy úgy megragadjanak bennünk, mint a Doctor Strange szerepéhez választott kis bajusz és kecskeszakáll.
Forrás: Jude Law

Bizony sok év eltelt, mióta a baloldali képet elkattintották, és Jude-nak is határozottan jót tett az idő. Ezt pedig még inkábbi tudja hangsúlyozni egy jó szakállal. Szerintünk.