Galéria

10 alternatíva élő karácsonyfa helyett

Forrás: A falra ragasztott karácsonyfának számtalan módja létezik: akár botokat és fenyőfadíszeket is ragaszthatsz egymás fölé.
Forrás: Akár gipszkartonból is készíthetsz karácsonyfát, amit aztán nyugodtan díszíts fel kedvedre. A méretét te döntöd el, és a lehullott tűleveleket sem kell takarítanod utána.
Forrás: Az egyik új karácsonyi trend a fellógatott gömbdíszek, amiket karácsonyfa formában rögzíthetsz a plafonhoz. Ilyet biztosan nem látsz máshol.
Forrás: Egy kis kreativitással néhány lécből is csinálhatsz egyedi karácsonyfát, amit aztán csak beállítassz a fal mellé, és helyet sem foglal!
Forrás: A legegyszerűbb megoldás, ha a falra ragasztasz zöld színű girlandot karácsonyfa formában, és különféle gömbökkel, fényfüzérekkel díszíted fel. Egyáltalán nem foglal helyet, és nagyon jól néz ki!
Forrás: Ha falra nem szeretnél ragasztani, akkor az ajtóra is mehet ugyanaz: így biztosan nem sérül a fal, sem pedig a tapéta.
Forrás: Vagy mit szólnál ahhoz, ha a fenyőfa ágait hasznosítanád karácsonyfának? Így még az illat is meglesz!
Forrás: A legkönyebb, leggyorsabb módja a falra ragasztott karácsonyfának a falmatrica.
Forrás: A boltokban lehet kapni fa alakú lámpákat, amelyek karácsonyfa helyett is szuperül üzemelhetnek. Pláne, ha alapból világítanak is!
Forrás: De ha minden kötél szakad, egy egyszerű szobanövényt is feldíszíthetsz kedvedre!