Galéria

A csillagjegyed szerint ezt kellene megfogadnod az új évre

Forrás: Mégis hogyan válthatnád valóra az álmaidat, ha sosem hagysz magadnak időt a pihenésre? Nagyon sok időt töltesz munkával, pedig tudnod kell, hogy a privát életed pont ennyire fontos - sőt, talán fontosabb is! 2020-ban fogadd meg, hogy több időt fordítasz a barátaidra és a családodra, ahelyett, hogy mindig csak dolgoznál.
Forrás: Jellemző rád, hogy nem szívesen lépsz ki a komfortzónádból, és a rutin ad számodra biztonságérzetet. 2020-ban ezen muszáj változtatnod! Fogadd meg, hogy jövőre megteszel minél több olyan dolgot, amit eddig nem mertél, és olyan helyekre is ellátogatsz, ahol még sosem jártál. Néha az ismeretlent kell választani!
Forrás: Folyton az apróságokra koncentrálsz, és mindig nagyon feszült vagy amiatt, hogy mindent jól csinálj. Engedd el ezt a sok stresszt! Jövőre fogadd meg, hogy többet hagyatkozol a megérzéseidre (hidd el, működnek), és több időt töltesz regenerálódással. Például kezdj el jógázni!
Forrás: A következő évre meg kell fogadnod azt, hogy sokkal jobban odafigyelsz a barátaidra és a családodra. Megérdemlik, hogy több időt tölts velük, és tényleg meghallgasd a történeteiket. Arról nem is beszélve, hogy ideje több új élményt gyűjtenetek együtt!
Forrás: Semmiből sem akarsz kimaradni, ezért mindenhol megpróbálsz ott lenni. Imádod, hogy a középpontban vagy, de el kell ismerned, hogy mostanában ez kissé fárasztó is volt számodra. Fogadd meg az újévre, hogy többet fókuszálsz a saját érzéseidre, és arra, hogy mi tesz téged boldoggá! Néha válaszd az otthonülős hétvégét a bulizás helyett.
Forrás: Mikor érezted magad utoljára igazán jól? Nem mostanában tudtál lazítani, igaz? 2020 lesz a te éved, ugyanis ideje megfogadnod, hogy nem leszel annyira szigorú önmagaddal, mint eddig voltál. Pihenj többet, találj egy kreatív hobbit, és vedd észre, hogy mennyi értéked van!
Forrás: Mindig is fontos volt számodra a munkád, de nem tudtál teljes erőbedobással erre koncentrálni. 2020-ban viszont legyen az az újévi fogadalmad, hogy megpróbálsz még jobban a karrieredre fókuszálni, és ezt az évet arra szentelni, hogy előrébb juss a ranglétrán. Hidd el, most sikerülni fog!
Forrás: Mindig is nagy szenvedéllyel tudtál belekezdeni bármibe, ami megtetszett. Ezért ezt a nagy lelkesedést 2020-ban saját fejlődésedre kellene használnod. Fogadd meg, hogy az újévben megtanulsz valami újat, amit már régóta szerettél volna. Ez lehet egy új idegennyelv, vagy akár az autóvezetés: a lényeg, hogy olyat válassz, amit tényleg élvezel is közben.
Forrás: Az elmúlt éved nem volt a legjobb, de ez nem jelenti azt, hogy a következő ne lehetne az! A lényeg, hogy találj módot a megújulásra. Ez legyen az újévi fogadalmad is: ígérd meg magadnak, hogy 2020-ban kívül és belül egyaránt megújulsz, hogy a következő évet már egy egészen más emberként zárd le.
Forrás: Mindig meg akarsz felelni másoknak, ezért sokszor nem mered elmondani a véleményed, vagy azt tenni, amit igazán szeretnél. 2020-ban vess ennek véget! A következő évben legyél őszinte önmagaddal és másokkal is; akinek fontos vagy, az most fog csak igazán értékelni téged.
Forrás: Túl sokat tanulsz, és még többet dolgozol, ez pedig 2019-ben különösen így volt. Nem volt időd igazán pihenni, így 2020-ban ezen muszáj változtatnod. Az újévre fogadd meg, hogy több figyelmet fordítasz az egészségedre, és arra, hogy alaposan kialudd magad!
Forrás: Mostanában sokszor úgy érezted, inkább szeretnél otthon ülni egyedül, ahelyett, hogy kimozdulnál a barátaiddal. Pedig hidd el, nagyon sok jó barátod van! 2020-ban ígérd meg magadnak, hogy sokkal több időt töltesz majd velük; hidd el, nem fogod megbánni.