Galéria

2018 legújabb sztárpárjai

Forrás: A sztárpár valójában 2017-ben jelent meg együtt először a Met-gálán, de akkoriban még csak barátok voltak. Egyes források szerint ekkor kezdődött el valami közöttük, és 2018 májusában vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Azóta már össze is házasodtak!
Forrás: Fergie és Josh Duhamel válása ugyancsak mindenkit meglepett tavaly év végén; de az talán még jobban, hogy 5 hónappal később, februárban a színésznek már új barátnője volt! Josh ezúttal Liam Hemsworth exével, Eiza Gonzalezzel jött össze, és a kapcsolatuk azóta is tart.
Forrás: Nyár elején derült ki, hogy Chris Prattre is rátalált a szerelem válását követően. A színész pedig Arnold Schwarzenegger lányával, Katherine-nel kezdett el randizgatni. A kapcsolatuk pedig nagyon boldog, őrülten szerelmesek, sőt, Chris állítólag munkákat is visszamondott azért, hogy többet lehessenek együtt.
Forrás: Márciusban derült ki, hogy Heidi Klum a nála 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitzcal jött össze. A srác neked is ismerős lehet, hiszen a tinibanda, a Tokio Hotel egyik sztárja volt. Kapcsolatukat nem is akarták titkolni, nagyon hamar megjelentek együtt a vörös szőnyegen is.
Forrás: Májusban, nem sokkal az énekesnő szakítása után Pete Davidson megjelent, és elrabolta a szívét. Ariana Grande és Pete pedig nagyon boldogok voltak együtt, sőt, pár hét után el is jegyezték egymást. Azonban a szerelem nem tartott örökké; ősszel már be is jelentették, hogy szakítottak.
Forrás: Justin idén is úgy indította az évet, ahogy azt már sokszor tette: Selena Gomezzel afféle se veled, se nélküled kapcsolatban. Azonban tavasszal szakítottak, és pár héttel később már Hailey Baldwinnal volt együtt. Sőt, nem csak eljegyezte a lányt pár hét után, de most már házasok is!
Forrás: Az év egyik legmeglepőbb sztárpárja kétség kívül Channing Tatum és Jessie J voltak. Bár a válás bejelentése óta eltelt több, mint fél év, azért mégis sokakat váratlanul ért, hogy Channing (és egyúttal volt neje, Jenna) egyaránt tovább léptek. Még közös fotó nem készült róluk, de már nagyon várjuk!
Forrás: Bella Hadid és The Weeknd szakítása eléggé megrázta a fiatal modellt, hiszen ez volt élete első kapcsolata is. Az sem sokat segített, hogy ezek után a srác hamar tovább lépett, és Selena Gomezzel kezdett randizgatni. Azonban miután ők szakítottak, Bella és exe ismét egymásra találtak, és most nagyon jó a kapcsolatuk is.
Forrás: Többé Jennifer Lawrence sem szingli! A színésznő túl van idén már egy szakításon, de szerencsére nem sokáig búslakodott, ugyanis Cooke Maroney mellett rátalált a szerelem.
Forrás: A Bohém rapszódia sztárja, Rami Malek forgatás közben beleszeretett filmbeli partnerébe, Lucy Boyntonba, akivel azóta is együtt vannak. Reméljük, hogy ez így is marad még egy darabig!