Galéria

Ezeket a titkokat biztosan nem tudtad 2018 új filmjeiről

Forrás: Christian Bale élethű alakítása lehet, hogy megmentette a rendező, Adam McKay életét. Miután már befejezték a forgatást, a rendező épp edzett, amikor hirtelen rosszul lett, és erős hányinger uralkodott el rajta. Ekkor jutott eszébe az a jelenet, amiben Christian karaktere szívrohamot kap; a férfi akkor azt mondta, hogy az egyik leggyakoribb jele a szívinfarktusnak az, hogy hirtelen hányingered lesz, és a gyomrod megfájdul. A rendező azonnal szólt feleségének, és kihívták a mentőket, akik segítettek rajta.
Forrás: A film egyik jelenetében Bradley Cooper és Lady Gaga karaktere vitatkoznak, a színész pedig improvizálta azt a részt, amikor "csúnyának" nevezi Gagát. Az énekesnőt ez a mondat nagyon elkeserítette, és bár tudta, hogy Bradley nem az ő külsejét kritizálta, hanem szimplán beleélte magát a karakterébe, attól még őszinte érzéseket láthattunk az arcán.
Forrás: Emlékszel arra a részre, amikor megmutatták Lara Jean telefonos háttérképét, és a fotón a két fiatal szerelmesen aludt épp? Ez egyáltalán nem volt beállított fotó; a forgatás szünetében Lana Condor és Noah Centineo így aludtak el, a stáb pedig megörökítette a pillanatot. Ezek után jó ötletnek tartották, ha mégis beleteszik a filmbe.
Forrás: Emlékszel arra, amikor a Bosszúállók nagy csatajelenetében megjelent Thor, Groot és Mordály? Eredetileg a készítők úgy tervezték, hogy ezen a ponton nem Thorék, hanem Amerika kapitány jelenik meg. Úgy vélték, hogy a legütősebb pillanatban kéne a karaktert behozni a sztoriba, de mivel mindenki azt követelte, hogy Amerika kapitány többet szerepeljen a filmben, így engedtek a kéréseknek. Furcsa is lett volna, ha Chris Evans csak a film végén jelenik meg, igaz?
Forrás: Emma Stone legújabb filmjében fűzőt viselt a forgatások alatt, hogy történelmileg helyes legyen minden részlet. Azonban ez olyannyira szoros volt, hogy a színésznő belsőszervei konkrétan elmozdultak! Az első hónapban Emma alig tudott levegőt venni, és folyton mentolt szagolgatott, hogy tisztábban tudjon lélegezni. Idővel a szervei persze visszatértek eredeti helyükre, mert ez a változás csak időszakos volt, de azért nagyon mély nyomot hagyott benne.
Forrás: A forgatókönyvben szerepelt egy olyan rész, miszerint Dumbledore elővarázsol egy kártyát a kezéből, majd eltünteti azt. Jude Law, aki a karaktert játszotta, nem sokkal a forgatás előtt egy jótékonysági rendvezényen járt, ahol volt egy bűvész is. A színész megkérte őt, hogy tanítsa meg erre a kártyatrükkre, és sokat gyakorolt is, hogy jól menjen neki. Amikor viszont elkezdték a forgatást, a rendező közölte vele, hogy számítógéppel fogják megoldani a varázslatot.