Galéria

Ilyen lett Brad Pitt kapcsolata gyermekeivel

Forrás: Brad Pitt és Maddox kapcsolata sosem volt túl jó, és félő, hogy a színész nem is lesz képes megjavítani mindezt. Még azelőtt fogadta őt örökbe Angelina Jolie, hogy Braddel összejöttek volna, a kisfiú pedig mindig is nagyon védelmező volt anyjával. A válás során nevelőapjától még inkább eltávolodott, pláne a magánrepülőn lejátszódó vitájuk után.
Forrás: Pax (a képen ő áll középen) és Brad Pitt kapcsolatát erősen rombolta az, hogy Angelina Jolie szerint őt sosem akarta örökbefogadni a színész. Brad viszont ezt nem ismerte el, és azon dolgozik, hogy ismét apa-fia kapcsolat alakuljon ki közöttük. Ám Pax kijelentése után valószínűsíthetően nem sikerült jó kapcsolatot kialakítaniuk. 
Forrás: Zahara és Brad kapcsolata szerencsére nem romlott sokat az elmúlt két évben. Sőt, állítólag mostanában sikerült ismét közelebb kerülniük egymáshoz. Ám Pax kijelentése alapján ebben nem lehetünk egészen biztosak. 
Forrás: Az összes gyermek közül kislányuk, Shiloh volt a leglelkesebb, és nagyon örült annak, hogy végre pontot tettek szülei az i-re. Ő izgatott amiatt, hogy édesapjával erősítheti a kapcsolatukat, és többet találkozhat vele.
Forrás: Knox még csak 13 éves, és ezért a szülők igyekeztek figyelni arra, hogy ne nagyon jusson el hozzá infó a veszekedésekről. Így remélhetőleg az ő kapcsolatuk nem sokat változott.
Forrás: Ugyanez a helyzet Knox ikertestvérével, Vivienne-nel is. A kislányt nagyon óvták szülei attól, hogy ne legyen részese a fenn álló helyzetnek.