Galéria

2018 karácsonyi dekótrendjei

Forrás:

Megvannak még az ezeréves családi díszeitek? Bedobozolva várják, hogy egyszer elővedd őket, de nem illenek a többihez? Találj nekik egy önálló helyet, hiszen a függőket nem kötelező felaggatnod a fára. Teheted őket egy szép tálba, üvegvázába, gyertyatartóba vagy egy fonottkosárba, így már meg is lesz a terített asztal központi eleme. A modern elemek ötvözése a vintage darabokkal idén elképesztően trendi.


Forrás:

A réz, a platina, az óarany, ezüst és sárgaréz színek visszaadják a karácsonyi fények hangulatát és nagyon elegánssá teszik a teret. Ne felejts el idén becsempészni belőlük az ünnepi dekorációba, akár egyszerre többféle árnyalatot is.


Forrás:

A kék, a lila, a zöld és egyéb olyan árnyalatok, amelyek megtalálhatóak a pávatollakban, jelentősen hódítanak ebben az időszakban. Habár elsőre sokan gondolhatják azt, hogy ezek az árnyalatok nem hozzák vissza a karácsonyi hangulatot, mégis, ha a megfelelő felületeken és formákon köszönnek vissza, igazi ünnepi légkört kölcsönözhetnek majd az otthonodnak.


Forrás:

A karácsonyi dekorációk legtöbbször barokkosan túlzók, idén viszont sokkal inkább letisztulnak és közelebb kerül a természethez. A műanyag nem menő, a fa, üveg és fém viszont annál inkább. Ha igazán hangulatos dekorációra vágysz, tegyél faágakat egy vázába díszítés nélkül! Ugyanez a minimalista megközelítés érvényes lehet egy koszorúra vagy kopogtatóra is. A karácsonyfára is érdemes kevesebb díszt tenni. Egy-két csillogó darab, számtalan naturális elemmel mixelve nagyon mutatós lehet. Jöhetnek a rattan-, gyapjú-, papír- és szalmadíszek is a fémes kiegészítők mellé!


Forrás: Idén tehát hódítanak a naturális anyagok, formák és színek, persze szigorúan fémes csillogású darabokkal együtt, vagyis egy egyszerű faág is lehet látványos és dekoratív darabja az ünnepi dekorációnak, ha egy vázába helyezve ó arany, réz vagy ezüstszínű díszekkel, áttetsző anyagokkal és gyertyatartókkal párosítod őket.
Forrás:

Díszítsd a falakat, ablakokat és asztalt különböző típusú örökzöldekkel. A fenyőágak mellett jöhetnek a magyalágak, cédrusok, tuják és bogyós növények ágai és levelei. Ha ráadásul kevered ezeket a növényeket, akkor rendkívül izgalmas, múltidéző és otthonos dekorációt készíthetsz.