Galéria

Szilveszteri filmajánló, ha otthon töltöd az év végét

Forrás:

Rachel McAdams és Jason Bateman közös filmje nem véletlenül lett akkora siker 2018-ban! A sztori szerint a fiatal házaspár imád társasjátékozni, ezért hetente egyszer összegyűlnek a barátaikkal, hogy játsszanak. Amikor Max egoista bátyja beállít, a helyzet épp eléggé a feje tetejére áll; pláne, miután a férfi kitalálja, hogy olyan játékot szervez, amiben közülük valakit elrabolnak, a többieknek pedig meg kell találni az áldozatot. Igen ám, de amikor valódi bűnözök toppannak be, és tényleg elviszik magukkal Max bátyját, egy fergeteges hajsza veszi kezdetét.
Forrás:

Meglehet, hogy angolul (Crazy Rich Asians) neked is ismerősen hangzik 2018 egyik legsikeresebb tragikomédiája, amit idén nem csak számos díjra jelöltek, de állítólag készül a második része is. A történet főszereplője egy New York-ban élő, ott született, egyébként ázsiai származású lány, Rachel Chu. Párjával már együtt vannak egy ideje, de még sosem járt Ázsiában, ahol a fiú szülei élnek. Így amikor Nick barátjának esküvőjére hazautaznak, Rachel nagyon izgul, hogy végre megismerkedhet velük. Azonban hamarosan kiderül, hogy a srác elfelejtett megemlíteni egy 'apró' részletet: hogy a családja kőgazdag, sőt, majdnem az ország legvagyonosabb emberei! Ezért Rachel nem egyszerű helyzetbe csöppen...
Forrás:

14 évvel az első rész után idén végre elkészült a Hihetetlen család második része! A sztori pontosan ott folytatódik, ahol az első abbamaradt: a Paar család ismét felveszi a harcot a gonosz erőkkel, hogy megvédjék a várost, és annak lakóit is. A szülők viszont úgy döntenek, ez a gyerekeknek túl nagy falat, így őket otthon hagyják, hogy vigyázzanak a legkisebb családtagra. A kis szuperhősök viszont természetesen nem üldögélnek otthon, ölbe tett kézzel!
Forrás:

Szereted azokat a történeteket, amik elrugaszkodnak a valóságtól, és egy képzeletbeli világban játszódnak? Steven Spielberg idei alkotása, a Ready Player One is ilyen: a távolabbi jövőben, 2044-ben járunk, amikor a Föld már nem olyan jó hely. Senki sem foglalkozik azzal, ami ténylegesen történik, helyette ugyanis mindenkit beszippantott egy virtuális játék, az OASIS. Itt mindenki az lehet, aki csak szeretne, őrületes játékokkal kötheti le magát, és lényegében bármit megtehet. A játék feltalálója azonban elrejtett egy titkot a virtuális világban, amit a halála után mindenki igyekszik megtalálni.
Forrás:

Pete és Lizzy már egy ideje házasok, és abból élnek, hogy lakásokat újítanak fel. Egy nap felmerül bennük a családalapítás ötlete, és megijednek a gondolattól, hogy mire a gyerekük diplomázik, ők már nagyon megöregszenek. Ezért előállnak az ötlettel, hogy mi lenne, ha örökbefogadnának egy öt év körüli lányt vagy fiút. Azonban meglepetésükre egy tinédzser lánnyal találják meg legjobban a hangot, akinek van két kisebb tesója is: így egyik napról a másikra három gyerek nevelőszülei lesznek. Az életük pedig többé nem lesz olyan, mint korábban!
Forrás:

Rani egy önbizalomhiánnyal küzdő fiatal lány, aki Delhiben él, és esküvőjére készülődik. Azonban a nagy nap előtt vőlegénye közli vele, hogy már nem akarja elvenni őt, mert szerinte mégsem passzolnak össze, pláne, hogy külfödön töltött ideje alatt megváltozott az életvitele. A lány egy napig a szobájába zárkózva sír, majd eldönti, hogy kezébe veszi az irányítást. Ezért európai vakációra indul, ahol az élet rengeteg kalandot sodor az útjába. Ha szakításon vagy túl, ez a film neked való!
Forrás:

Cheryl élete mélypontjára zuhant. Nagyon sok nehézségen ment keresztül, ám az elmúlt évek mindenen túltettek: kábítószerfüggő lett, amire ráment házassága, majd elvesztette édesanyját, aki a legfontosabb volt számára. Hogy kiheverje mindezt, elindul egy olyan utazásra, amire csak kevesen mernek vállalkozni. Cheryl gyalog szeretne megtenni 1500 kilométert az Egyesült Államok nyugati partvonalán, egyedül, magányosan. A hidegben, melegben és veszélyes szakaszokon haladva pedig önmagát is megtalálja.
Forrás:

Rhoda Williams egy fiatal, tehetséges, és okos lány. Egyik nap azonban enyhén ittas állapotban vezeti autóját, és belehajt egy másik kocsiba. A baleset során egy kisfiú és édesanyja hal meg, a tragédia pedig tönkreteszi az édesapa, John Burroughs életét, aki túlélte a balesetet. A lány a későbbiekben jelentkezik egy nyereményjátékra, ahol az a díj, hogy eluzathat a Föld 2-re: ez egy olyan világ, ahol a Föld lakóinak alteregói élnek. Amikor Rhoda megérkezik, rájön, hogy a bolygón él még egy John Borrough, akinek a kisfia és felesége nem halt meg általa okozott balesetben, sőt, ő maga is ott van valahol... Nagyon izgalmas történet a továbblépésről, egyedi köntösbe bújtatva.
Forrás:

Egy meggyőző reklám hatására hét nyugdíjas úgy dönt, hogy életük hátralévő részét egy indiai városban, azon belül is a Marigold hotelben fogják leélni. Megérkezve viszont rá kell jönniük, hogy egy csúnya átverés áldozatává váltak: a falak omladoznak, víz nincs, sőt, telefon sem, de egyes szobákról még az ajtó is lemaradt. A vendégeknek két lehetőségük van: vagy ott hagyják a helyet, vagy megszokják a zsúfolt várost, és az új életet. Fergeteges film, amit biztosan imádni fogsz!
Forrás:

New York tele van fiatal nőkkel és férfiakkal, akik szinglik és vonzók: ám az, hogy ki mire vágyik, már nem egyezik meg. Míg van, aki nagyon jól feltalálja magát egyedülállóként, és éjjel-nappal bulizik, addig akadnak olyanok is, akik párt keresnek, és elegük van a szingliségből. Alice például szakított egyetemi pasijával, mert úgy érzi, egyetlen férfivel leélni az életét nem elképzelhető még számára, és szeretne többet élni. Azonban amikor a srác hamar tovább lép, a lány rádöbben, hogy talán hibát követett el...