Galéria

Ennyit változtak a Tudom, mit tettél tavaly nyáron

Forrás:

Jennifer Love Hewitt

Jennifer a Tudom, mit tettél trilógia után énekesként is befutott, négy albumot adott ki, és rengeteg művésszel dolgozott együtt. Szerepeiben inkább a sorozatok felé fordult: a Szellemekkel suttogóban öt, az Ügyféllistában és a Gyilkos elmékben két-két évig láthattuk. Mostani férje, Brian Hallisay – akivel az Ügyféllista sorozat forgatásán találkozott – ugyancsak színész, egy kisfiúk és egy kislányuk született.


Forrás:

Sarah Michelle Gellar

Sarah, a Buffy, a vámpírok réme színészeként hatalmas rajongásnak örvendett a ’90-es évek végén, alighanem ekkor volt pályája csúcsán. Olyan sikerfilmekben játszott, mint a Kegyetlen játékok vagy a Scooby-Doo sorozat, ezután azonban új irányt vett, és inkább a sorozatszerepekre koncentrált: 2011-ben a Ringer – A vér kötelezben alakította a főszereplő ikerpárt, majd Robin Williams oldalán láthattuk az Eszementekben. A színészet mellett azonban egy másik hivatásra is rátalált, és a sütés lett a szenvedélye: pár éve alapított egy céget, ami organikus és „gyerekbarát” sütési kellékeket, keverékeket árul.


Forrás:

Ryan Phillippe

A kőkemény szívtipró karrierje ugyancsak a „Tavaly nyáron” filmekkel kezdődött, mi több, ezután Sarah Michelle Gellarhoz hasonlóan ő is a Kegyetlen játékokban kapott szerepet, ahol Reese Witherspoont csábította el (a filmben és az életben is). Láthattuk emellett a Gosford Parkban, a Crash-ben és Clint Eastwooddal is dolgozott A dicsőség zászlajában. Utolsó nagy dobása Az igazság ára volt, azóta kisebb projekteken dolgozik.


Forrás:

Freddie Prinze Jr

Freddie az ikonikus horror után A csaj nem jár egyedül c. filmben és ehhez hasonló tinivígjátékokban szerepelt, a 2000-es években a romantikus vígjátékok egyik legkedveltebb férfikaraktere lett. Sarah Michelle Gellarral a Scooby-Doo-ban láthattuk újra együtt, amikorra egyébként már feleségül is vette a színésznőt. Ezután sorozatszerepeket vállalt, például a 24 nyolcadik évadában láthattuk.