Galéria

Az általad választott madártoll ezt árulja el rólad

Forrás: Ha az első tollat választottad, az azt jelenti, hogy te egy nyugodt személyiség vagy, akinek fontos a harmónia és az egyensúly. Ezért is van az, hogy mindig segítesz másoknak a bajban, és nagyon ritkán mondasz nemet. Akadnak olyanok, akik ezért gyengébb személyiségnek tartanak téged, és megpróbálnak kihasználni, de ők azok, akik alaposan félreismernek. Ugyanis hatalmas erő kell ahhoz, hogy valaki ne mindig önmagát helyezze előtérbe. A barátaid ezt tudják, és nagyon értékelnek is téged, ezért nincsenek felületes kapcsolataid!
Forrás: Számodra a tökéletesség nagyon fontos. Összeszedett vagy, rendszerető, és igyekszel mindent észben tartani. Ugyanezt várod el másoktól is, ezért idegesít annyira, ha valaki csak félvállról veszi a feladatait, vagy nagyon szétszórt módon éli az életét. Ez persze nem jelenti azt, hogy te magad hibátlan lennél: képben vagy a gyengeségeiddel, és folyton próbálsz is javítani rajtuk. Ezért szükséged van időnként egy kis egyedüllétre, hogy átgondold, merre menj tovább, és mihez kezdj az életeddel. Szerencsére ebben nagyon jó vagy, ugyanis gyorsan tanulsz, tehetséges vagy, és nagyon okos, ezért neked mindent csak egyszer kell elmondani ahhoz, hogy megjegyezd: ez a legnagyobb szuperképességed!
Forrás: Ez a választás arra utal, hogy nagyon erős akaratú és független személyiség vagy. Képes vagy küzdeni az álmaidért, és sosem hagyod, hogy mások elrettentsenek ettől. Mindig teljes erőbedobással harcolsz, de szerencsére akkor is hamar vissza tudsz zökkenni, ha valami az utadba áll, és mindent előröl kell kezdened. Egyesek talán ridegnek és távolságtartónak látnak téged, de az igazság az, hogy akit közel engedsz magadhoz, hamar rájön, hogy mennyire őszinte és kedves ember vagy. Ők azok, akik tényleg ismernek téged.
Forrás: Ez a madártoll azt jelképezi, hogy nagyon jó kommunikációs készséged van, és mindig szuperül tudsz érvelni. Bölcsebb vagy az életkorodnál, és nem könnyű téged emiatt átverni: hamar átlátsz az embereken, és nem is engeded, hogy szórakozzanak veled. Erős jellemed miatt szuper vezető válhat belőled egy nap! Bár sokat elvársz másoktól, és talán kissé követelőzőnek tűnhetsz, valójában mindent egy közös jóért teszel, amit az emberek később meg is értenek. Ezért szeretnek veled dolgozni a kollégáid, és ezért kérnek szívesen segítséget tőled.
Forrás: Igazán kreatív, művészi lélek vagy, akinek hatalmas tehetsége is van. A képzelőerőd nagyon gazdag, és mindemellé empatikus, érzékeny lélek társul, így rendkívül ritka személyiséged van. Azonban sajnos tele vagy kétségekkel, nem vagy elég magabiztos, így hiába alkotsz valami egyedit, nem mered megmutatni a világnak. Emiatt a siker is elkerül, és ezzel tisztában is vagy. Ideje elfogadnod, hogy a bukás is az élet része, és megéri kockáztatni azért, hogy a végén boldog lehess. Mindenből lehet tanulni, és bizony megvan benned az a plusz, hogy kiemelkedj a képességeiddel.