Galéria

7 dolog, ami 2019-ben már húsz éves lesz

Forrás: A SpongyaBob Kockanadrág mesefilm jövőre ünnepli huszadik születésnapját: a rajzfilmet 1999 májusában mutatta be a Nickelodeon csatorna. Eleinte nem volt nagy siker, de rövidesen egyre nagyobb rajongótábort gyűjtött magának a karakter, és mai napig jönnek ki az új epizódok. Sőt, még Broadway musicalt készítettek belőle, és Tony-díjra is jelölték.
Forrás: Ki gondolta volna, hogy a Bluetooth már 20 éve is létezett? Konkrétan 1999-ben találták fel ezt az új technológiát, amelynek segítségével két eszközt rádióhullámokon keresztül tudtak egymáshoz csatlakoztatni. Ma már így használjuk a játékkonzolok kontrollerjét, a vezeték nélküli fülhallgatókat, és még számtalan más dolgot is.
Forrás: Britney Spears ...Baby One More Time című slágere 1998-ban jelent meg, ám ezt követően egy évvel később, '99-ben született meg az albuma, ezzel a címmel. 10 millió darabot adott el belőle, amivel ez lett karrierjének legnépszerűbb albuma. 20 év telt el azóta, hogy ezt a slágert mindannyian lelkesen énekeltük, és még mindig imádjuk!
Forrás: Valószínűleg neked is jóval később lett először pendrive-od, de valójában 1999-ben találták fel ezt a forradalmi eszközt (bár tény, hogy 2000-ben kezdték árusítani). Rövidesen leváltotta a floppykat, majd a CD-ket és DVD-ket, ma pedig már szinte alap, hogy mindenkinek van egy pendrive-ja.
Forrás: Ha Backstreet Boys, akkor tutira neked is világhírű daluk, az I Want It That Way jut eszedbe. Ez a sláger 1999-ben landolt a toplisták élén, és 26 héten keresztül ott is maradt.
Forrás: sem ma volt: a páros 1999-ben, hatalmas buli keretében házasodott össze. Dublinban, egy csodálatos kastélyban tartották a lagzit, Victoria pedig még koronát is viselt ruhájához. Húsz évvel később még mindig házasok, négy gyermekkel.
Forrás: Az egyik legmeglepőbb infó: a 10 dolog, amit utálok benned című film, Heath Leadgerrel és Julia Stilesszal ugyancsak húsz éves! A film premierje 1999-ben zajlott le, és azóta is az egyik legklasszabb romantikus filmként él bennünk.