Galéria

A világ leggazdagabb házikedvencei

Forrás:

A világ leggazdagabb kutyája egy Gunther III nevű németjuhász, aki 18.5 milliárd forintnak megfelelő összeget örökölt, amikor gazdája, Karlotta Liebenstein meghalt 1992-ben. A kutya gondozói ezt az összeget majdnem hatszorosára növelték, így Gunther fia, Gunther IV (aki a képen is látható) még többet fog majd örökölni.


Forrás:

Majel Barrett-Roddenberry, a Star Trek egyik szereplője 962 millió forintnak megfelelő összeget hagyott kutyáira és macskáira. Emellett a gondoknak is bőven adott pénzt, hogy sokáig tudjon gondoskodni a kisállatokról.


Forrás:

Tina és Kate, két border collie egy több mint 20.000 négyzetméteres birtokot és némi vagyont is örökölt gazdájuktól, Nora Hardwelltől.

 


Forrás:

Leona Helmsley, ingatlankereskedő 2007-ben 3.4 milliárd dollárt hagyott a máltai selyemkutyájára, Trouble-re.

 


Forrás:

Egy Blackie nevű fekete cica is az élvonalba tartozik, ugyanis 2.5 milliárd forintot örökölt 1988-ban, amikor elhunyt gazdája, Ben Rea régiségkereskedő.


Forrás:

Egy Tommaso névre hallgató olasz kandúr is hasonlóan szerencsés, hiszen ő 10 millió eurót, vagyis 3.2 milliárd forintot örökölt 2011-ben.


Forrás:

Egy Conchita nevű Miami-ban élő csivava majdnem 900 millió forintnak megfelelő összeget örökölt gazdájától, Gail Posnertől 2010-ben. Mrs. Posner amúgy is rengeteget költött a kutyájára, havonta 2.3 millió forintnak megfelelő összeg ment el manikűrre, ajándékokra és ebédekre.


Forrás:

Egy Los Angeles-i férfi Samantha nevű spánielére hagyta 1.7 milliárd forintot érő ingatlanát 1998-ban.