Galéria

Forrás:  13 éves volt, amikor megnyerte a Dolly magazin modellversenyét, majd később ő volt az első ausztrál modell, aki végigsétált a Victoria's Secret hírnevet jelentő kifutóján.
Forrás: mondhatni nem volt nehéz dolga, ugyanis édesanyja, Yolanda is már a modellként kereste a kenyerét, így szinte adta magát, hogy Gigi már 2 évesen is modellkedett, és a Baby Guess kampányában 'pózolt'.
Forrás: nemigen aggódta túl a dolgott, suli mellett jelentkezett több modellügynökséghez is, első munkáját pedig 16 évesen kapta egy Levi's reklámban.
Forrás: Joan Smalls nem várta meg, míg felfedzik, ő inkább a dolgok elébe ment, és különféle modellmunkákat vállalt el szülőhazájában, Puerto Ricoban. Majd később New Yorkba költözött, és az IMG Models-nak hála a legnagyobb divatházak kifutóit hódította meg sorban.
Forrás: A mindössze 14 éves Kate Mosst egy reptéren fedezték fel, egészen pontosan a New York-i JFK-n. Sarah Doukas, a Storm Modellügynökség alapítója látott valamit a fiatal lányban, és a megérzései bizony nem csaltak.
Forrás: Naomi Campbellt kezdetben a színjátszás és a balett érdekelte, így több videóklipben is szerepelt. 1986-ban a Covent Gardenben nézelődött, amikor arra járt Beth Boldt, a Synchro modellügynökség feje, és fantáziát látott a gyönyörű 16 éves lányban.
Forrás: Emily Ratajkowski már 14 éves kora óta modellkedett, de első nagy sikerét Robin Thicke 2011-es Blurred Lines című videoklipjének szexi szerepe hozta meg.
Forrás: Gisele Bündchen tiniként vásárolgatott Sao Paolo-ban, amikor egy ügynök meglátta benne azt a pluszt, ami miatt ma már a világ egyik legjobban fizetett modelljeként tartják számon.