Galéria

Forrás:

Ez a kutyafajta imádja a gazdáját, és roppant barátságos; ezért nem csoda, hogy számára a simogatás és összebújás alap. Ha megérkezel a munkából, garantáltan izgatott farokcsóválás vár majd, hiszen ő annak örül a legjobban, ha végre veled lehet.
Forrás:

A labradorhoz hasonló temperamentummal rendelkezik a Golden, ezért nem csoda, hogy imádja az összebújós estéket. Barátságos, jól kijön felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt, idősebb és fiatalabb korában is.
Forrás:

Nagyon jó társ a spániel, hűséges, és rendkívül érzelmes típus. Mindig örül annak, ha a gazdi mellett ülhet, simogatják és törődnek vele. Ezért cserébe pedig ő is rengeteg szeretettel és pacsival halmozza el gazdáját.
Forrás:

Ne ítélj elsőre, ugyanis bár sokan tartanak ettől a fajtától, megfelelő neveltetés mellett egy rendkívül barátságos és bújós kutya válik belőle. Nem véletlenül nevezik dadakutyának is, hiszen a gyerekeket imádja, a simogatásért megőrül, és nagyon imád a gazdija mellett pihenni.
Forrás:

Ez a kisebb méretű kutya akkor boldog, ha a gazdája ölében pihenhet és aludhat, miközben simogatják. Nagyon ragaszkodó, így készülj fel arra, hogy mindenhová követni fog téged, és amikor alszol, az ágyadban akar helyet magának.