Galéria

8 hack, ami minden éjjeli bagolynak megkönnyíti a készülődést reggelenként

Forrás:

1. Amíg megfő a kávé, mindig csinálok valami hasznosat. Megöntözöm a virágokat, elpakolom a megszáradt edényeket… három perc háztartás, a végén úgy érzem, még meg se ittam a kávét, máris véghezvittem valamit. (Eörsi Sarolta szerkesztő, evamagazin.hu)


Forrás:

2. Hajvasalóval vasalok inggallért meg ingujjat. Nyaraláskor néha még a nadrágokat is. (Léderer Fruzsina szerkesztő, joy.hu)


Forrás:

Sokat olvastam arról, hogy készítsem ki a ruháimat egy hétre előre… Nos, én még egyszerűbbre vettem a figurát: körülbelül két hétre való, irodába is felvehető ruhám van összesen. A 333-as kihívásnak köszönhetően szinte egyáltalán nem kell gondolkoznom, hogy mit vegyek fel reggel, és hogy mégse unjam meg a cuccaimat, háromhavonta átvariálom a szekrényemet. (Ami az évszakváltás miatt is kézenfekvő.) (Olvasónk, Renáta)


Forrás:

Jól bejáratott lejátszási listám van, amelyre minden reggel felébredek és készülődöm. A trükköm az, hogy egy reggeli tevékenységet nem végezhetek egy zeneszámnál tovább. Zuhanyzás: egy szám. Felöltözés: egy szám. Sminkelés: egy szám. (Zita, olvasónk)


Forrás:

Általában egy hétig színes ruhákban járok, a következő héten meg sötétekben. Így nem kell pár holmiért beindítanom a mosógépet, vagyis időt, energiát spórolok magamnak, és a bolygónkat is kímélem picit. (Mojzes Nóra szerkesztő, evamagazin.hu, instyle.hu)


Forrás:

Ha olyan felsőt szeretnék felvenni, amit vasalni kell, akkor felakasztom a fürdőszobában, amíg zuhanyzom. A pára sokat dob a vasalhatóságon. Továbbá teljesen megváltoztak a reggeleim, amióta előző este készítem ki a ruháimat. 30-40 percet spórolok ezzel naponta. :) (Alberti Petra Bianka, digitális főszerkesztő)


Forrás:

Hajszárítás helyett meleg sapkát húzok a fejemre és felcsavarom a kocsiban a fűtést. Na jó, kivéve, ha jelenésem van valami rendezvényen vagy ha nagyon hideg van. Utálok hajat szárítani, nem bírom a hangos háztartási gépeket. (Kalmár Virág online szerkesztő)

 


Forrás:

Ha nincs időm meginni a reggeli kávét, akkor magammal viszem a bögrében (ami sokkal olcsóbb és környezetbarátabb megoldás, mint elvihetős papírpohárral mászkálni). Az utóbbi időben átváltottam egy termoszra. (Krisztina, olvasónk)