Galéria

Miről árulkodik az alvópózod?

Forrás:

A kapcsolatotok nem volt egyszerű, nehezen találtatok egymásra, és valószínűleg a jövőben sem lesz egyszerűbb a helyzet. De amikor végre együtt vagytok, semmi és senki sem állhat az utatokba; nem foglalkoztok mások véleményével, sem pedig a sztereotípiákkal. Pontosan tudod, hogy a szerelem mindent legyőz!
Forrás:

A párkapcsolatotok mesébe illő és varázslatos, de azért vannak köztetek konfliktusok. A párod például mindig frászt kap attól, hogy a hajszálaid ott vannak az ágyban, a fürdőkádban, a kanapén... Azért mindennek ellenére nagyon jó páros vagytok!
Forrás:

A párkapcsolati életed olyan, mint egy doboz bonbon, tele van meglepetésekkel. Az egyik legnagyobb pedig az, amikor az éjszaka közepén arra ébredsz, hogy a párod rugdalózik, és ebből bizony neked is kijut egy kevés. Igen, lesznek bukkanók még az életetekben, de azért próbálj meg nem megfutamodni ezek elől.
Forrás:

Még nem vagytok együtt túl régóta, de mintha máris kezdenétek ráunni egymásra. Sokat vitatkoztok, és néha egymás idegeire mentek. Talán ideje valamit megváltoztatni a kapcsolatotokban? Ha úgy érzed, igen, ne tétovázz tovább.
Forrás:

Azt vallod, hogy az életben nincsenek véletlenek, és minden okkal történik. Számodra nem a külsőségek fontosak, hanem az, hogy találj egy értékes embert, akivel jól összepasszoltok. Ha ez megvan, akkor boldog kapcsolat vár rátok.
Forrás:

A Hakuna Matata a kedvenc mottód, és ezzel oldod meg a problémáidat is. Nem érted, miért hajtogatják a szüleid folyton azt, hogy több felelősséget kéne vállalnod. Ha valami nem tetszik, tovább állsz, ezért többnyire szingli vagy, és a cicáddal alszol együtt. De téged ez boldoggá tesz, szóval mi a gond?
Forrás:

Nagy elvárásaid voltak, de végül egy teljesen átlagos srác rabolta el a szíved. Varázslatos kapcsolatotok van, ami valószínűleg tovább fog tartani, mint az 1001 éjszaka, és nem mellesleg a szexuális életetek sem unalmas. Telitalálat!
Forrás:

Meglehet, hogy törékenynek és gyengének tűnsz, de kétség kívül ki tudsz állni magadért. Szükséged van azonban a saját személyes teredre, és ebbe nem is engedsz be senkit. Ezért az ágyban is tiéd a legtöbb hely, azonban talán ideje egy kicsit változtatnod. Ha mindenkit kizársz az életednek ezen részéből, sok embert elveszíthetsz.
Forrás:

Álmatlansággal küzdesz, és szinte minden éjjel ülsz a sötétben? Az életed egy unalmas rutinban rekedt, amiből szeretnél kitörni, de láthatóan nem megy? Valamin ideje változtatnod, mert ez nem túl egészséges.
Forrás:

Szinte minden este a cicáddal a hasadon alszol, és már hozzászoktál az egyedülléthez. Néha magányos vagy, és a sikertelen próbálkozások miatt úgy érzed, valószínűleg az is maradsz. De hidd el, mindenki megérdemli a boldogságot! Ne félj ismét hinni a szerelemben, mert csak akkor találhat rád.