Galéria

10+1 nyomós érv amellett, hogy már most elkezdd beszerezni a karácsonyi ajándékokat

Forrás: 1)) Végre nem hagyunk mindent az utolsó pillanatra, megspórolva ezzel jó néhány stresszes-idegbajos napot decemberben. Így több időnk jut magunkra, hogy most az egyszer tényleg ellenállhatatlanok lehessünk és felkaphassuk azt a szexi krampusz-csaj szerkót... :-D #csakviccelünk #vagymégsem  
Forrás: 2)) A sorban állás helyett most végre tényleg feltehetjük azt a szépítő arcmaszkot, amit még tavaly néztünk ki az Éva magazin szépségrovatában, és idén kisimult arccal állhatunk a fa körül.
Forrás: 3)) Lesz időnk a decemberben folytatódó kedvenc sorozatunkra, mert nem kell egyik plázából a másikba rohangásznunk.
Forrás: 4)) Nem kell éjszakába nyúlóan ragasztgatnunk a mézeskalács házikót, mert az egész délutánunkat a pénztárnál való várakozással toltuk el.
Forrás: 5)) Így még tuti megkapjuk azt a gyorsan fogyó és trendi valamit, amit kinéztünk, de karácsonyra már holt biztos lába kélne a polcokról. #uglysweaterforever
Forrás: 6)) Végre széles mosollyal az arcunkon nyugtázhatjuk, hogy mindenki úgy szaladgál körülöttünk az ünnepek előtti napokban, mint a mérgezett egér, mi pedig halál nyugisak tudtunk maradni.
Forrás: 7)) Ezúttal tényleg beleférhet, hogy készítsünk egy-két egyedi karácsonyfadíszt, amit kinéztünk a Pinteresten.
Forrás: 8)) Végre tényleg megírhatjuk és elküldhetjük azokat a karácsonyi képeslapokat, amik úgy megtetszettek nekünk pár éve az egyik adventi vásáron, és legalább 5-öt vettünk belőlük, a „mi idén papír alapú lapot küldünk a szeretteinknek” felkiáltással.  
Forrás: 9)) Hála magunknak, így maximum a fenyőfa kiválasztásakor kell tömegbe mennünk. De még akkor sem muszáj!  
Forrás: 10)) Most végre mi leszünk azok az „ismerősök” az Instagramon és a Facebookon, akik megállás nélkül „tökéletes képeket posztolhatnak” a karácsonyi vásárokon tett látogatásokról, és a ráérős forraltborozásokról.
Forrás: +1)) November 11.-12.-13.-án ismét Joy napok lesznek, így a magazinban található rengeteg kupon segítségével egész biztosan remek ötleteink születnek majd az ajándékokat illetően, nem beszélve a tetemes összegről, amit ilyenkor megspórolhatunk! Szóval, ki ne hagyjátok a korai vásárlást karácsonyra! ;-)