Galéria

Így hat rád a novemberi telihold a csillagjegyedtől függően

Forrás:

Mindig is jó voltál a vitatkozásban, de egyébként nem vagy az a típus, aki szívesen leáll másokkal felszínes témákról beszélgetni. A most következő telihold viszont mégis arra késztet téged, hogy egy kicsit nyitottabb legyél a kommunikáció terén, és beszédesebbé válj. Többet fogsz társalogni a kollégákkal, és a közösségi médián is aktívabb leszel.
Forrás:

Ez az időszak anyagilag megterhelőbb lesz számodra, ezért folyton azon gondolkodsz, miként spórolhatnál egy kicsit jobban, vagy tehetnél szert több pénzre. Nos, a telihold ezt is meghozza neked, ugyanis úgy fest, hogy némi pénz áll a házadhoz. Persze ezért tenned kell, így meglehet, hogy egy plusz munka, esetleg váltás is kilátásban van.
Forrás:

Most az Ikrek jegyében kerül sor a teliholdra, így eljött az idő arra, hogy ragyogj! Magabiztosabbnak fogod érezni magad, bátrabb leszel, és jobban meg is nyílsz mások előtt. Akár munka, akár más téren, de egy kicsit biztosan megújulsz most!
Forrás:

Az utóbbi időben össze vagy zavarodva, igaz? Ne aggódj, ennek a szakasznak lassan vége lesz, ugyanis elérkezik a gyógyulás és a lezárás fázisa. Egy bizonyos személlyel muszáj leülnöd beszélgetni, hogy végre mindketten el tudjátok mondani azt, ami nyomja a lelketeket. Így teljes erővel magatok mögött tudjátok hagyni a múltat, és lezárni ezt a szakaszt.
Forrás:

Általában nem vagy nagy csapatjátékos, de most a telihold hatására ez egy kicsit megváltozik. Rájössz ugyanis arra, hogy szükséged van a kapcsolatokra, jó ismerősökre, nemcsak a karriered miatt, de a saját lelkivilágod érdekében is. De ha most megtalál valaki egy új álláslehetőséggel, és kételyeid támadnak, hallgass a megérzésedre, és ne ugorj fejest semmibe!
Forrás:

Már egy ideje keményen dolgozol, és a jó hír, hogy ennek végre eredménye is lesz! A főnököd is észreveszi, hogy milyen jó vagy a munkádban, és biztosan meg is fog téged jutalmazni a kitartásodért. Csak még egy kicsit tarts ki!
Forrás:

Mindig is kíváncsi típus voltál, aki szeretett beszélgetni az élet nagy kérdéseiről. Most pedig a telihold hatására ez csak fokozódni fog, és egyre többet gondolkodsz azon, hogy talán az élet több, mint amit látsz. Érdeklődni kezdesz olyan filozófiai témákról, amelyek létezésében talán nem hittél korábban, és ennek hatására egy új oldaladat ismered meg.
Forrás:

Jók a megérzéseid, ezért mindig van sejtésed az igazságról azelőtt, hogy tényleg beigazolódnának. A telihold idején viszont fény is derül néhány titokra, amit eddig megpróbáltak elrejteni előled. Ne félj kinyilvánítani a véleményed, hiszen most jön el erre a megfelelő idő!
Forrás:

Nem vagy az a típus, aki szeret elköteleződni, de mégsem kerülheted ezt el örökké. Végre elérkezik az életedben az a pont, hogy komolyodni kezd a kapcsolatod, és ez nem ijeszt meg téged. Ha pedig szingli vagy, készülj fel, mert találkozhatsz valakivel, aki megdobogtatja a szíved.
Forrás:

Van egy rutin az életedben, amihez már hozzászoktál, és ami most megváltozhat. A telihold hatására ugyanis a munkád végre megtérül, de ez együtt jár azzal, hogy az életed megváltozik miatta, és a már jól ismert hétköznapi rutinodnak búcsút kell intened. Talán egy új állásról van szó, ami miatt más munkarendben kell dolgoznod.
Forrás:

A telihold hatására úgy érzed, sokkal jobban ki tudod élni a művészi tehetségedet, kreativitásodat, és az egyéniségedet. Most jött el az idő, hogy mindenkinek megmutasd, milyen vagy igazából, és a reflektorfénybe kerülj. Akár kapcsolat, akár munka van most a középpontban nálad, végre elég bátor leszel ahhoz, hogy önmagadat add.
Forrás:

Most hirtelen a család kerül nálad a középpontba, és hosszú idő után először úgy érzed, végre megtaláltad a helyed. Komfortosabban érzed magad, és fontosabbá válnak a rokoni kapcsolatok, így több időt is fogsz tölteni a tesóiddal, szüleiddel.