Galéria

Ezért irigykednek rád mások a csillagjegyed szerint - folytatás

Forrás:

Olyan kisugárzásod van, ami vonzza köréd az embereket: okos, vidám, vicces személyiség vagy, aki bármilyen problémát meg tud oldani. Az emberek mindig is féltékenyek voltak rád emiatt, hiszen látszólag nincsenek előtted akadályok, és kicsit olyanok is akarnának lenni, mint te.
Forrás:

Még ha nehéz időszakon mész keresztül, akkor is érzelmileg nyitott vagy, kedves, barátságos és gondoskodó. Sosem töltöd ki másokon a dühödet. Erre nem sokat képesek, így nem csoda, hogy szeretnének olyanok lenni, mint te!
Forrás:

Az emberek leginkább azt irigylik tőled, hogy tudod, mit akarsz, és nem félsz mindent elkövetni érte. Sokan félnek mindent beleadni az álmaik megvalósításába, mert tartanak a bukástól és a következményektől. Te nem ilyen vagy. Önmagadat adod, és sosem adod fel!
Forrás:

Mindig tökéletességre törekedsz, és hajlamos vagy a szorongásra, de ezzel tisztában is vagy. Tudod, ki vagy te, és mivel rendkívül intelligens vagy, még a negatívumokból is képes vagy előnyt kovácsolni. Az emberek többsége erre nem képes, így nem csoda, hogy titkon irigylik ezt a tudatosságot tőled!
Forrás:

Rendkívül karizmatikus és megnyerő vagy, sok barátod van, és sosem érzed magad kényelmetlenül. Nem csoda, hogy olyan népszerű vagy, és rengetegen ismernek téged! Ezek után nem is kérdés, miért féltékenyek rád mások, hiszen csak kevesen mondhatják el mindezt magukról.
Forrás:

Eltöktélt, határozott személyiség vagy, aki mindent maximális erőbedobással csinál. Az emberek mindig is irigyelték ezt a szenvedélyt és odaadást, ami nem csak a munkádban, de a kapcsolataidban is megnyilvánul. Ezért is olyan izgalmas veled együtt lenni!
Forrás:

Igazi optimista vagy, akit nehéz lelombozni. Próbálod a szépet látni a negatívumokban is, és hiszed, hogy minden rosszban van valami jó. Ezt a pozitívitást sokan irigylik tőled, hiszen az emberek nagyobb része inkább a pesszimizmusra hajlamos.
Forrás:

Független vagy, magabiztos, és a karriered igazán fontos számodra. Ezért is vagy olyan szorgalmas, és mindent a legjobb belátásod szerint teszel, mert hiszed, hogy egyedi meglátással rendelkezel. Ez pedig mindig beigazolódik! Az emberek is azt kívánják, hogy bárcsak egy kicsit jobban hasonlítanának rád.
Forrás:

Tájékozott vagy, olvasott, és intelligens, ezért nem is szoktál leállni apróságokon vitatkozni másokkal. Hiszed, hogy a világ tele van csodákkal, és ha nyitott szemmel jársz, te is részese lehetsz mindennek. Sokan viszont nem képesek elengedni a mindennapi stresszt, így irigykednek is rád, amiért te képes vagy minderre.
Forrás:

Egyedi gondolkodásmódod van, és kiapadhatatlan a kreativitásod. Az emberek mindig is irigyeltek téged azért, hogy ilyen sok jó ötleted van, és ezeket képes is vagy megvalósítani, kifejezni. Különleges ajándék ez, amire büszkének kell lenned!