Galéria

4 történet, amiről szólhat a Trónok harca spin-offja

Forrás:

Öt éve tűnt fel a sorozatban ez a testvériség, amikor elfogták Aryát, majd Vérebet. Lord Beric akkor a Fény Ura nevében párbajra szállt a Vérebbel, aki legyőzte őt, és megölte; de Myri Thorosnak sikerült Bericet sokadszorra is újraélesztenie. Legutóbb a hetedik évadban jelentek meg, miután csatlakoztak Jon Snow csapatához, hogy szembe szálljanak a Másokkal, itt viszont Myri Thoros meghalt. Ez azt jelenti, hogy Lord Bericet többször nem tudják már feltámasztani. Akár erről a testvériségről is szólhat az előzménytörténet (hiszen a könyvben ők nagyon jelentős szerepet töltenek be a sztoriban), de simán el tudjuk képzelni, hogy egy olyan karakter kapja meg a főszerepet, aki hasonló erőket vesz igénybe az életben maradásáért. Így jobban megérthetnénk azt is, mitől függ, hogy valakit fel tudnak támasztani többször, míg másokat nem.
Forrás:

Egykor ők uralták egész Westerost, hiszen I. 'Hódító' Aegon három sárkánnyal és egy sereggel egyesítette a királyságokat, ám amikor a sorozat kezdetét vette, már csak Daenerys és bátyja maradtak életben az egész családból. Épp ezért akár elképzelhető, hogy egy előzménytörténetben a Targaryen-dinasztia kialakulását ismerhetjük meg közelebbről. Robert Baratheon uralkodását megelőzően háromszáz évig voltak hatalmon, és a sorozatban többször is emlegették az Őrült királyt, akit Jamie Lannister ölt meg.
Forrás:

A sorozatban hosszú ideig nem tudtuk, ki az az Éjkirály, és hogyan változott át azzá, amilyennek már ismerjük. Sőt, valójában a mai napig nem tudunk sokat erről az egészről; annyi biztos, hogy az erdő gyermekei hozták létre a Másokat, hogy megvédhessék magukat az első emberektől, akik a vidékre érkeztek. Az erdő gyermekei ugyanis az óriásokkal együtt őslakóknak számítottak. Könnyen előfordulhat, hogy akár az ő időszakukat mutatja be a spin-off, kezdve azzal, hogyan hozták létre a Másokat, és mi történt ezután. Így akár az Éjkirály eredeti személyét is közelebbről megismerhetjük!
Forrás:

Amikor az első részekben megtalálták a farkasokat, Aria a sajátját Nymeriának nevezte el. Azonban a névválasztásnak komoly oka volt, a Stark-lány ugyanis rajongott a rhoyne-i hercegnőért, Nymeriáért, aki Ny Sart uralta. Amikor viszont a valíriai szabadvárosok sárkányaikkal megtámadták őket, a hercegnő népével átkelt Westerosba, pontosabban Dorne-ba. Itt hozzáment a Martell-ház uralkodójához, akiknek neve már ismerős lehet számodra is a Trónok harcából, hiszen például Oberyn is innen származott. Könnyen lehet, hogy az egyik előzménytörténet Nymeria uralkodónőről fog szólni!