Galéria

Meghan hercegné szinte mindig ugyanazt a hat dolgot viseli

Forrás:

Már májusi esküvőjén is olyan ruhát válaszott, amely úgynevezett Bateau nyakvonallal rendelkezett: vagyis a vállakat szabadon hagyja a ruha, de mégsem teljesen. Meghan hercegné pedig imádja ezeket a darabokat, hiszen két hónap alatt több, mint hatszor viselt ilyen ruhát!
Forrás:

Meghan hercegné nem csak a ruha fazonjára fektet nagy figyelmet, hanem a színekre is: a világos, púder rózsaszín például abszolút favorit nála. Olyannyira, hogy kimondottan gyakran viseli is ezt az árnyalatot.
Forrás:

A különleges nyakvonalú ruhák mellett Meghan hercegné nagy rajongója az asszimetrikus szoknyáknak. Ha megfigyeled, az elmúlt időszakban többször is viselt ilyet, és kétség kívül nagyon jól állt neki.
Forrás:

Meghan hercegné viselt már néhány kalapot, de a legnagyobb kedvencei közé tartoznak azok, amelyeket a fej bal oldalán kell viselni.
Forrás:

Észrevetted már, hogy Meghan hercegné gyakran visel övet? Lehet, hogy neked sem szúrt szemet, mivel mindig figyel arra, hogy vékony darabokat válasszon!
Forrás:

Meghan előnyben részesíti azokat a táskákat, amelyeknek kis pántjuk van, és kézben kell vinni. Persze az elmúlt hónapokban láthattuk más kiegészítővel is, de ezt szereti a legjobban.