Galéria

7 napos fátyolmaszk kihívás

Forrás:

Első nap a Bio Alga fátyolmaszkot tettem fel, ami nagyon menő, maga a maszk is valódi algából készült! 32 természetes és bio összetevőt tartalmaz. A benne lévő tápanyagok lenyugtatták a bőrömet és a pórusaimat is összehúzták.


Forrás: A maszk két részből áll, hogy minden fejformára és méretre jól illeszkedjen. Amikor csak a felső részét tettem fel, úgy néztem ki, mint egy Tini Nindzsa Teknőc.
Forrás: A második napon egy hűsítő, uborkás darabbal kényeztettem magam, ami nagyon jól jött, mert előtte 2 órát futottam a tűző napon. Ez viszont olyannyira hűsítette és megnyugtatta a kipirosodott bőrömet, hogy csak na!
Forrás:

A harmadik napon jött a kedvenc csomagolású maszk! Alig vártam, hogy kipróbáljam: amellett, hogy kisimítja az apróbb ráncokat hidrolizált kollagén- és adenozintartalmának köszönhetően, a benne lévő B3-vitamin egyenletesebbé teszi a bőrtónust, a hialuronsav pedig feltölti a bőrt nedvességgel. Vicces, hogy a mopsz jellegzetes ráncai elhalványulnak a maszkon, mire lejár a használati idő.


Forrás: Csak a macskámnak nem jött be a dolog...
Forrás:

A negyedik napra egy aloe verás darabot választottam, mert előző délután napoztam pár órát. A zselés állagú szövetmaszk 99 százalék aloe vera-tartalommal rendelkezik, gyulladáscsökkentő és hűsítő hatású, segít felgyorsítani az apróbb bőrsérülések gyógyulását, harcol az akne ellen. A hozzáadott uborka-, lótuszvirág-, ázsiai gázló-, bambusz-, káposzta- és görögdinnye-kivonat segít, hogy üdévé váljon a bőr. Tényleg így is lett!


Forrás:

Az ötödik napon is a hűsölésre szavaztam: az ultravékony hidratáló szövetmaszk citromkivonatot és C-vitamint tartalmaz, totálisan feltöltötte a bőröm, ami utána majd kicsattant!


Forrás:

Aztán eljött a hatodik nap, és a revitalizáló hidrogélmaszk! Ami biofermentált alma-, kiwi-, banán- és paradicsomkivonatot tartalmaz, így kiegyensúlyozza a faggyútermelést, összehúzza a kitágult pórusokat, csökkenti a bőrpírt.


Forrás:

Utolsó napra egy igazi nagyágyút hagytam: a black snail bőrfiatalító hidrogél maszk 40 százalék regeneráló fekete csiganyálkát és növényi kivonatokat rejt magában. Intenzíven hidratálja és feszesíti a bőrt, egyenletesebbé és ragyogóvá teszi a tónusát. Plusz, megvédi a környezeti károsodástól. Ja, és azt is megtudtam, hogy a gyártáshoz kapcsolódó folyamatokban egyetlen csigának sem esett bántódása.