Galéria

Szabályok, amiket Diana hercegné és Meghan Markle is megszegtek

Forrás: A királyi családban egyáltalán nem elterjedt dolog az ismeretlenek ölelgetése, de Diana hercegnő mégis gyakran hangoztatta ennek fontosságát, és sokszor meg is ölelte az embereket.
Forrás: Meghan Markle-re ugyancsak ez jellemző, hiszen már többször is volt példa arra, hogy hivatalos megjelenésein nagyon barátságosan, öleléssel köszöntötte az embereket.
Forrás: Diana hercegnő híres volt arról, hogy nem zárta ki életéből a sajtót sem. A brit Vogue címlapján háromszor is szerepelt, első, egyedül lefolytatott interjúján a BBC-nek pedig olyan témákról is beszélt, amikről rajta kívül más a királyi családból nem szokott. Például a házasságával kapcsolatban is megnyílt, valamint arról is, hogy ő nem követ szabályzatokat, hanem másképp csinálja a dolgokat.
Forrás: Meghan hercegné sem titkolózik, már ami a személyes témákat illeti. Eljegyzése előtt a Vanity Fair címlapján szerepelt, és az interjúban mesélt arról, milyen a szerelmi életük Harry herceggel.
Forrás:

Diana hercegnő többször is a magazinok címlapjára került, amiért előszeretettel viselt kivágott, vállvillantós ruhákat. Azonban ez a királyi család szabályai szerint tilos.


Forrás:

Nemrég Meghan hercegné került kereszttűzbe, miután II. Erzsébet királynő születésnapján vállvillantós ruhában érkezett.


Forrás:

Az sem volt ritka, hogy Diana hercegnő jótékonysági munkái során nagyon egyszerű ruhákat viselt, például szimpla inget és nadrágot. Ez akkoriban egyáltalán nem volt jellemző a királyi családra.


Forrás:

Meghan hercegné is előszeretettel visel hétköznapi darabokat.